Online oyun pek benlik değil.sea of thives veya ac odssey iyi olur
deniz oyunlarına bayılıyorsanız sea of thives efsane bir oyun
Subnautica yüklü.Deniz için Subnautica, hayatta kalma için The Forest.
Subnautica, Sea Of Thives ,Stranded deep.
Şu oyunlar güzele benziyor, anlatır mısın biraz ?Blazing sails, stranded deep var denizle ilgili
Blazing sails Sea of Thives gibi stranded deep de adada hayatta kalma oyunu raft gibi ama daha gerçekçiOnline oyun pek benlik değil.
Subnautica yüklü.
Şu oyunlar güzele benziyor, anlatır mısın biraz ?
Assassin's Creed 4 Black Flag var, oyun 2013 yapımı ama gayet kaliteli. Ben oynamıştım ve çok beğendim tavsiye ederim.Subnautica yüklü.
stranded deep iyiymiş. Detaylandırır mısın ?Blazing sails Sea of Thives gibi stranded deep de adada hayatta kalma oyunu raft gibi ama daha gerçekçi
Galiba Black Flag ı xbox konsolumda oynamıştım.Assassin's Creed 4 Black Flag var, oyun 2013 yapımı ama gayet kaliteli. Ben oynamıştım ve çok beğendim tavsiye ederim.
hayatta kalma the long dark ama epicten bedava almadıysanız yanında erzurum genişletme paketini alın ve raftta olabilirBir kaç tane Abzu benzeri bir kaç tane Hayatta Kalma, bi de denizle alakalı pc oyunu önerisi istiyorum. Deniz oyunlarına büyük bir açlığım var. Konu dışına sapmayın lütfen.
Uçak adaya düşüyo sonra adada ağaç keserek hayvan avlayarak hayatta kalmaya çalışıyorsun.stranded deep iyiymiş. Detaylandırır mısın ?
Post automatically merged:
Galiba Black Flag ı xbox konsolumda oynamıştım.
Yahu aç azıcık, ver detay. Baya detay ver.Uçak adaya düşüyo sonra adada ağaç keserek hayvan avlayarak hayatta kalmaya çalışıyorsun.
Ne zaman ücretsiz oldu ? Ücretsiz mi halen ??hayatta kalma the long dark ama epicten bedava almadıysanız yanında erzurum genişletme paketini alın ve raftta olabilir
yok 15 gün boyunca epic sıra sıra beleş oyun verirken olduYahu aç azıcık, ver detay. Baya detay ver.
Ne zaman ücretsiz oldu ? Ücretsiz mi halen ??