Neler Yeni

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
selamlar sorunum 3 gun once basladi oyun oynarken birden siyah ekran oldu ve ses takilmasi yasadim pcyi yeniden baslattim bir sure oynadim ve yine aynisi oldu artik sıksık siyah ekran alıyorum ramleri ve ekran kartini sokup taktim driver silip yukledim ise yaramadi hala siyah ekran yiyorum ve pcyi kapayip acmak zorunda kaliyorum lutfen yardim edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emre Bal ŞAHİN
Şunları deneyebilirsin;
  1. Ekran kartı sıcaklığını kontrol et. (MSI Afterburner kullanabilirsin)
  2. RAM'leri tek tek takıp dene.
  3. Güç kaynağı yetersiz kalıyor olabilir, farklı PSU ile test et.
  4. DDU ile ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldır, temiz kurulum yap.
  5. BIOS güncellemesi kontrol et.

Sonuçları yaz, daha derine inelim 😃

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunları deneyebilirsin;

hocam öncelikle çok teşekkür ederim güç kaynağı 750w ondan kaynaklanacağınĵ sanmıyorum ddu ile temiz kurulum yaptim fakat sorun devam etti hatta format attım hala devam ediyor bios guncellemesini hiç kontrol etmedim yarın gündüz gözüyle hepsini deneyip haber vereceğim teşekkür ederim tekrardan ilginiz için

selamlar sorunum 3 gun once basladi oyun oynarken birden siyah ekran oldu ve ses takilmasi yasadim pcyi yeniden baslattim bir sure oynadim ve yine aynisi oldu artik sıksık siyah ekran alıyorum ramleri ve ekran kartini sokup taktim driver silip yukledim ise yaramadi hala siyah ekran yiyorum ve pcyi kapayip acmak zorunda kaliyorum lutfen yardim edin
Sistem AMD tabanlı sistemmi?

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
Sistem AMD tabanlı sistemmi?
hayır intel hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunları deneyebilirsin;

hocam sıcaklık max 65 gördüm sanırım siyah ekran verdi 2. slottaki ram tek başına çalışırken, 4 slottaki rami diğeri olmadan taktığımda anakartta dram ışığı turuncu yanıyor ve kesinlikle görüntü gelmiyor ayriyeten 2.slottaki ramlede siyah ekran yedim

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende bu sorunu yaşıyordum özellikle cs2 de aniden siyah ekrana atıp öyle kalıyordu bazen hem siyah ekran verip hem kulaklıktan RRRRRRRR diye ses geliyordu.Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyordum sürücü değiştirdim gene aynısı oluyordu.

Sonrasında Farklı sebeblerden ihtiyaçtan güç kaynağı ve ekran kartı değiştim 1 kez bile görmedim siyah ekran.

Forumda Konu açmıştım hatta Sorunu tam olarak ne yaptığını çözememiştim.

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
bende bu sorunu yaşıyordum özellikle cs2 de aniden siyah ekrana atıp öyle kalıyordu bazen hem siyah ekran verip hem kulaklıktan RRRRRRRR diye ses geliyordu.Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyordum sürücü değiştirdim gene aynısı oluyordu.

Sonrasında Farklı sebeblerden ihtiyaçtan güç kaynağı ve ekran kartı değiştim 1 kez bile görmedim siyah ekran.

Forumda Konu açmıştım hatta Sorunu tam olarak ne yaptığını çözememiştim.
aynı sesi bazen bende alıyorum ancak guc kaynağı ve ekran kartı değişecek imkanım yok şuanda maalesef yorumun için teşekkürler hocam

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynı sesi bazen bende alıyorum ancak guc kaynağı ve ekran kartı değişecek imkanım yok şuanda maalesef yorumun için teşekkürler hocam
hocam bende o sebebten değiştirmedim saten.Öyle kullanıyordum ara da bi yapıyordu onu bir dönem sık sık yaptığı da oluyordu ama.

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
hocam bende o sebebten değiştirmedim saten.Öyle kullanıyordum ara da bi yapıyordu onu bir dönem sık sık yaptığı da oluyordu ama.
hocam bende her açışımda yapıyor kullanamıyorum bilgisayarı artık 1 saatten daha fazla kullanamıyorum

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam bende her açışımda yapıyor kullanamıyorum bilgisayarı artık 1 saatten daha fazla kullanamıyorum
OCCT testine soktun mu hiç peki ? Sistem ne bu arada hocam

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ben
OCCT testine soktun mu hiç peki ? Sistem ne bu arada hocam
hocam sorunu buldum ekran kartı guc soketinde ve guc kablosunda yanık var hatta ekran kartının bir pini kömür olmuş resmen garantiye goturmem gerekiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,187
İsim
Emre Zengin
hocam sorunu buldum ekran kartı guc soketinde ve guc kablosunda yanık var hatta ekran kartının bir pini kömür olmuş resmen garantiye goturmem gerekiyor
Hangi model ekran kartı vardı sende hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,455
Üyeler
172,502
Son üye
bckndgn88