Neler Yeni

Pc oyundayken uyku moduna alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cenk Doğan
Oyunun ortasındayken bir anda uyku moduna geçiyor. Herhangi bir uyarı, yazı, hata, vb. vermiyor. Tıklamamla beraber tekrar açılıyor ve masaüstüne atıyor. Oyun kaldığı yerden devam ediyor. İşin garip yanı bunu tetikleyecek spesifik bir olay yok. Bazen 5-6 saat hiç olmuyor sanki akşama kadar devam etsem de olmaz gibi. Bazen Alt+Tab atıp tekrar oyuna döndükten 15-20 dakika sonra oluyor. İşlemci ekran kartı sıcaklıkları 60 dereceyi geçmiyor yani donanımsal olmadığını tahmin ediyorum ama emin değilim. Bu durum oyun dışında hiç başıma gelmedi. Windows 10 Pro kullanıyorum.Bios ve Ekran kartı driverlerı güncel.Problem ne olabilir?

ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4
AMD Ryzen 5 3600.
2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 DDR4
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC Evo 6 GB
Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD
Thermaltake V200 600W 80Plus.

tire20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mustafa Tire
Biraz saçma olacak ama benim eski bir klavyemde uyku tuşu vardı yanlişlikla ora basiyordum öle bişey olabilirmi :LOL::LOL::LOL::LOL:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cenk Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz saçma olacak ama benim eski bir klavyemde uyku tuşu vardı yanlişlikla ora basiyordum öle bişey olabilirmi :LOL::LOL::LOL::LOL:
sanmıyorum ama benim klavyenin uyku tuşuda en sağ üstteymiş yeni farkettim acaba mouse kullanırken elimmi değiyor bilmiyorum

tire20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mustafa Tire
sanmıyorum ama benim klavyenin uyku tuşuda en sağ üstteymiş yeni farkettim acaba mouse kullanırken elimmi değiyor bilmiyorum
Birde ona dikkat ederek deneyebilirsin. Arkadaşın dediği gibi uyku modunu kapatmayida dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cenk Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom