Neler Yeni

PC Oyunları Konusunda Herkes Sorular Sorsun Cevaplayalım

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Herkes PC oyunları hakkında sorular sorsun bilgisi olanlar cevap versin beraber uzun süre boyunca işimize yarayacak büyük çaplı bir konu oluşturmuş olalım. Örneğin :
"Hogwarts Legacy alınır mı ?" yada "Hogwarts Legacy deluxe sürüm mü alınmalı sıradan sürüm mü ?" gibi. Kuralları ihlal etmiyoruz diye biliyorum. İyi forumlar.

https://steamcommunity.com/id/hasansaidtamer/ Steam hesabımdaki oyunlar ile ilgili sorularda sorabilirsiniz.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Bu ekonomide single oyuna okadar para vermek ne bileyim Xboxa gelir gelmediyse 30 TL ye üye olup oynarım şahsen 😅 artık oyunlara para verceek güç kalmadı hocam böyle kullan bitir at daha mantiki geliyor herkese farklı gelebilir tabi benim düşüncem bu

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ekonomide single oyuna okadar para vermek ne bileyim Xboxa gelir gelmediyse 30 TL ye üye olup oynarım şahsen 😅 artık oyunlara para verceek güç kalmadı hocam böyle kullan bitir at daha mantiki geliyor herkese farklı gelebilir tabi benim düşüncem bu
Fiyatların bu kadar yüksek olması beni de çok üzüyor. Gamepass'te kullanıyorum, eğer oynamak istediğim oyun yoksa satın alıyorum. Ve single oyuna o kadar para vermek ne bileyim derken ? Bence online oyunlara o kadar para verilmemeli çünkü hepsi hemen hemen aynı mantıkta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cyberpunk 2077 alınır mı?
Şuanda steam üzerinde 500 TL. Hatalar neredeyse tamamen çözüldü son güncellemeler ile beraber ve oynayanlarda çok memnun. Eğer zamlanmamış olsa gönül rahatlığı ile önerebilirdim ama şuan ki fiyatı biraz düşündürüyor. Eğer indirimde denk getirebilirseniz alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Fiyatların bu kadar yüksek olması beni de çok üzüyor. Gamepass'te kullanıyorum, eğer oynamak istediğim oyun yoksa satın alıyorum. Ve single oyuna o kadar para vermek ne bileyim derken ? Bence online oyunlara o kadar para verilmemeli çünkü hepsi hemen hemen aynı mantıkta.

Şuanda steam üzerinde 500 TL. Hatalar neredeyse tamamen çözüldü son güncellemeler ile beraber ve oynayanlarda çok memnun. Eğer zamlanmamış olsa gönül rahatlığı ile önerebilirdim ama şuan ki fiyatı biraz düşündürüyor. Eğer indirimde denk getirebilirseniz alınabilir.

İndirimde 124 TL ye almayı düşünüyorum

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Ya single bitirip daha oynamıyorum ben mesela o yüzden gidip 500 TL vermem , gamepass e gelmesini bekliyorum şahsen 150 200 civarı olsa alınır ama 500 çok geliyor bana

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde indirimde 124tl ye düşüyor
Hocam o zamlanmadan önceki indirimlerde düştüğü fiyat

Ya single bitirip daha oynamıyorum ben mesela o yüzden gidip 500 TL vermem , gamepass e gelmesini bekliyorum şahsen 150 200 civarı olsa alınır ama 500 çok geliyor bana
Bana da ilginç gelen şu, örneğin X oyunu CSGO gibi mantığa sahip ama grafik olarak daha güzel. Ve bu X oyunu 150 TL. İnsanlar bu gibi durumlarda X oyunu gibi oyunları alıyorlar.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Fifa 23 alınır mı? 300 TL altına düşer mi?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Fifa 23 alınır mı? 300 TL altına düşer mi?
Birkaç ay önce 280 TL olmuştu indirimlerde. Şuanda indirimsiz fiyat 700 TL. 300 TL altına düşmesi biraz zor. Yakın zamanda Gamepass üzerinden oynanılabilir diye tahmin ediyorum.

Top Bottom