Neler Yeni

Pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verirsiniz?

AAA pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verebilir ya da verirsiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    120

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
140 a falan almıştım. On numara oyun. 120 saat falan oynadım, tekrar başlasam yine yüzlerce saat oynarım
ben 53 tl bf1 aldım 120 ( düzeltme 150 olmuş ) saatim var :) ama ben genel olarak seriyi seviyorum ya toplasan hepsinde 300 saat vardır

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
Bende aynı. Normal fiyatına almam. İndirime girerse , bütçeyr uygunsa alırım. Şimdiye kadar hiçbir oyuna normal fiyat verdiğimi hatırlamıyorum
verılmez zaten. 1100 versem ben bu oyuna yarın ındırımle 600 e ınse ben kafayı yerım

YazılımKafa

80+ Silver
bide genelde 100tl altı takılıyorum bu miktar işte karne hediyesi veya zengin olduğum zamanlarda oluyor
Bende şimdiye kadar 100₺ üstü falza vermedim. Çünkü oyunlar indirimde her türlü 100-150 ye düşüyordu. Ama bu saatten sonra o kadar ucuza kurtaramayacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 53 TL bf1 aldım 120 saatim var :) ama ben genel olarak seriyi seviyorum ya toplasan hepsinde 300 saat vardır
Güzel seri. Eskiden oynamıştım. Gamepass de var aslında oynamak lazım. Bide bence karlısın. 53₺ ye 120 saat fiyat performans olarak güzel. Bende satisfactory aldım 50₺ yr ve 130 saat falan oynadım, hala bitmedi

verılmez zaten. 1100 versem ben bu oyuna yarın ındırımle 600 e ınse ben kafayı yerım
Bende aynı. Normal fiyatı kazıklanmak gibi hissediyorum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
300 TL.

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Uygulaması çok hantal. Bazen bende üşeniyorum

Aynen Türkçe yama vardı sonradan hepsi kaldırdı. Yamasız zor bence

O paraya 3 yıllık gamepass alırdın. Zaten gamepass e geliyor
Steam kütüphanemde olmasını tercih ederim. Gamepass benlik değil

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Bende şimdiye kadar 100₺ üstü falza vermedim. Çünkü oyunlar indirimde her türlü 100-150 ye düşüyordu. Ama bu saatten sonra o kadar ucuza kurtaramayacağız

Güzel seri. Eskiden oynamıştım. Gamepass de var aslında oynamak lazım. Bide bence karlısın. 53₺ ye 120 saat fiyat performans olarak güzel. Bende satisfactory aldım 50₺ yr ve 130 saat falan oynadım, hala bitmedi

aslında ben biraz zarardayım çünkü geçen kış indiriminde millet bundle 100tl den aldı ben ise 200 den aldım yaz indiriminde bi o kötü oldu
ama en büyük karım geçen kış indiriminde rdr 2 cyberpunk2077 sot halo masterchief gibi oyunları zamsız fiyatı ile almak oldu ama 500tl para harcadım o çok kötü oldu ama fena kardayım

YazılımKafa

80+ Silver
Steam kütüphanemde olmasını tercih ederim. Gamepass benlik değil
Oyunları para verip alabildiğin sürece tabii ki güzel tercih

aslında ben biraz zarardayım çünkü geçen kış indiriminde millet bundle 100tl den aldı ben ise 200 den aldım yaz indiriminde bi o kötü oldu
ama en büyük karım geçen kış indiriminde rdr 2 cyberpunk2077 sot halo masterchief gibi oyunları zamsız fiyatı ile almak oldu ama 500tl para harcadım o çok kötü oldu ama fena kardayım
O kadar zarar olur. Diğerlerinden iyi kar etmişsin. Bide bu zamana bırakmaman en büyük kar zaten

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan

hocam bu game pass e cod serisi gelir mi ileriki zamanlarda. gelse muhtesem olur

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Rdr 2 ve GTA 5 toplam 240 TL almıştım şu an rdr 3 çıksın 2000 TL net veririm

YazılımKafa

80+ Silver

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
hocam bu game pass e cod serisi gelir mi ileriki zamanlarda. gelse muhtesem olur
satın alma onaylanınca gelecek demişti bir arkadaş ama zırt pırt her bölgnin onay vermesi mi lazım anlamadım daha çok var ya

YazılımKafa

80+ Silver
Rdr 2 ve GTA 5 toplam 240 TL almıştım şu an rdr 3 çıksın 2000 TL net veririm
Rdr kaliteli seri. Gta 6 ve rdr 3 iyi satar zaten

satın alma onaylanınca gelecek demişti bir arkadaş ama zırt pırt her bölgnin onay vermesi mi lazım anlamadım daha çok var ya
Büyük bir satın alım olduğu için bazı ülkeler sıkıntı çıkarıyor. Hayırlısı bakalım

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
Microsoft un activision ı satın alması onaylanırsa illaki gelir. Ama ne zamana olur şüpheli
kısa zamanda gelır umarım. 1100 tl vermemek ıcın zor tutuyom kendımı. oyunu delı gıbı merak edıyom. 1 sanıye oyunun oynanısına bıle bakmadım

Rdr kaliteli seri. Gta 6 ve rdr 3 iyi satar zaten

Büyük bir satın alım olduğu için bazı ülkeler sıkıntı çıkarıyor. Hayırlısı bakalım
gta6 cıksa basar alırım rdr3 ıcınde geceerlı. bu oyunlar farklı benım nezdımde

onu bende duydum uk ve usa onayı beklenıyor falan yazıyodu bı haberde. hadi be onay verınde kurtulak

Top Bottom