Güzel oyun ama ben 300 den fazla vermemUncharted 1-5 1000₺ verilir
İlk defa duydum oyunu. Millet ne oyunlar biliyor . Merak ettim bakıcamMax 300tl onu da texas chainsaw massacre ağustosta çıkınca alıcam. 300 ün üstü çok zor vermem
keşke birden fazla oy olsaydı ama neyseAAA pc oyunlarının 2000₺ yi aşacağı konuşuluyor. Bence firmalar 500₺ yapsa 2000₺ ye göre satış sayısından dolayı daha çok kazanırlar. Sizin tercihinizi de merak ediyorum. Küçük bir anketle görelim bakalım doğru mu düşünüyorum. Ankette yeni çıkan oynamak istediğiniz oyunlara verebileceğiniz maksimum tutarı seçin.
Bannerlord indirime girse bende bir bakacağım aslında merak ediyorum.Bende oynarım diye alıyorum ama bazılarını oynayasım gelmiyor, sonradan oynuyorum. Benzer bir şey yarıda bıraktığım oyunlarda da var. Mount and blade 2 yi yarıda bıraktım, şuan açsam saatlerce oynarım ama açasım gelmiyor
Zaten orda verdiğimiz para şeklinde. Yoksa kendi fiyatı çok ayrı olay. Çoğu kişi indirimden alıyor.keşke birden fazla oy olsaydı ama neyse
ben böyle 500tl oyunu indirimli haliyle ve nays ile almaya çalışıyorum yoksa 500tl direkt almıyorum 300 TL veya bir indirime düşmesini bekliyorum öyle alıyorum ama bu çok nadir oluyor hatta 2 kere oldu biri bf 2042 diğeri spider man muhtemelen uncharted da böyle alacağım
140 a falan almıştım. On numara oyun. 120 saat falan oynadım, tekrar başlasam yine yüzlerce saat oynarımBannerlord indirime girse bende bir bakacağım aslında merak ediyorum.
EFT 45$ idi sanırım başlangıç paketi. Diğerleri henüz çıkmadı, çıkmalarını bekliyorum.Pek olduğunu söyleyemem. O oyunlar kaç ₺ civarı
Bende aynı. Normal fiyatına almam. İndirime girerse , bütçeyr uygunsa alırım. Şimdiye kadar hiçbir oyuna normal fiyat verdiğimi hatırlamıyorumistediğim oyuna göre değişir. cok istiyosam kar ıcın ındırım vs beklerım gelınce alırım. cod mw2 ıcın beklıyorum mesela. olursa ındırım alacagım. yoksa 1100 vermem
Mantığı zor mu hocam 3-4 saat rehber izlemeyelim de.140 a falan almıştım. On numara oyun. 120 saat falan oynadım, tekrar başlasam yine yüzlerce saat oynarım
bide genelde 100tl altı takılıyorum bu miktar işte karne hediyesi veya zengin olduğum zamanlarda oluyorZaten orda verdiğimiz para şeklinde. Yoksa kendi fiyatı çok ayrı olay. Çoğu kişi indirimden alıyor.
₺ olarak fiyatı ne kadar ? Ya da var mı?EFT 45$ idi sanırım başlangıç paketi. Diğerleri henüz çıkmadı, çıkmalarını bekliyorum.
Yok , rehber video izle rahat öğrenirsin. Belli başlı şeylere dikkat etmek lazımMantığı zor mu hocam 3-4 saat rehber izlemeyelim de.
Maalesef, kendi siteleri üzerinden sadece dolar ile satıyorlar.₺ olarak fiyatı ne kadar ? Ya da var mı?