Neler Yeni

Pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verirsiniz?

AAA pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verebilir ya da verirsiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    120

YazılımKafa

80+ Silver
AAA oyun oynamak gibi bir derdim yok .
Öğrenci olduğumdan benim için 100 TL üstü ütopik oluyor ama elimdekiler bana zevk veriyor ve oynayamadığım çok fazla oyunun bana zevk vereceğinden eminim
Benimde alamadığım ama çok sevdiğim oyunlar var. Bazılarını sistem zorlar diye bazılarını da pahalı diye alamadım. Hayırlısı be. Bir gün rahat rahat alırız inşallah

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Bu gidişle Youtube'dan izlemeye devam edicez gibi duruyor. Allahtan Epic games mega indiriminde yeni çıkan oyunların çoğunu almıştım.

YazılımKafa

80+ Silver
Gta 6 bugün çıksa bu dolar kuruyla min 2000 TL olacak ve kimse kendini kandırmasın, alacağız.

Oyuna göre değişir,
TL ile değil usd ile hesaplayın.
Dying light 1 60 usd = TL günün kuru gibi bir fiyattan çıktı, dl2 ise resmen bedava şu an.

En basiti full paket bir mmorpg 1000 usd civarı ( eso vs) :)
Gta 6 çıksa iyi satar. Ama şahsen 2000 vermem. Ama normalde en fazla 500 işaretledim, o eğer beklediğim gibi olursa 800 e çıkarım. Benim için önemli bir fark :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1200 TL. İstisna olarak Marvels Spider-Man 2 olabilirdi. O da 900 TL'den geldi.
Şanslısın, istisna yapacağın oyun beklediğinden ucuza çıkmış :)

Bu gidişle Youtube'dan izlemeye devam edicez gibi duruyor. Allahtan Epic games mega indiriminde yeni çıkan oyunların çoğunu almıştım.
Bende ordan en son dying light 2 aldım. Önceden de cyberpunk vs bir kaç oyun almıştım. Kim ne derse desin, sistemi vs sıkıntı ama epic games bizim için çok faydalı

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benimde alamadığım ama çok sevdiğim oyunlar var. Bazılarını sistem zorlar diye bazılarını da pahalı diye alamadım. Hayırlısı be. Bir gün rahat rahat alırız inşallah
İnşallah ama cidden oyunlar genel olarak dolar bazında bile fiyatlarını hak etmiyor.
bakınız son oyunlara .
Hiç biri bitmiş çıkmadı.
Oyun sektörü artık gelişmiyor ancak ücretlendirmede pahalanıyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Yok o hariç :D ARK 2, The Day Before, Renown, Rooted, EFT gibi oyunlar içindi yorumum.
Knk herhalde ben çok cahilim, onu farkettim. Çünkü dediğin oyunların ark hariç hiçbirini bilmiyorum:)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
AAA pc oyunlarının 2000₺ yi aşacağı konuşuluyor. Bence firmalar 500₺ yapsa 2000₺ ye göre satış sayısından dolayı daha çok kazanırlar. Sizin tercihinizi de merak ediyorum. Küçük bir anketle görelim bakalım doğru mu düşünüyorum. Ankette yeni çıkan oynamak istediğiniz oyunlara verebileceğiniz maksimum tutarı seçin.
200 den fazla vermem o da PS oyunu için. PC oyununa maks 50 veririm.

YazılımKafa

80+ Silver
İnşallah ama cidden oyunlar genel olarak dolar bazında bile fiyatlarını hak etmiyor.
bakınız son oyunlara .
Hiç biri bitmiş çıkmadı.
Oyun sektörü artık gelişmiyor ancak ücretlendirmede pahalanıyor.
Dolar bazında bakınca en büyük sıkıntı çakma remake ya da remasteredlarda. Çakmadan kastım gta gibi hiçbir değişiklik olmayan hatta oyunu bozanlar. Bide üstüne 60-70 dolar istediklerinde cidden komik oluyor

200 den fazla vermem o da PS oyunu için. PC oyununa maks 50 veririm.
50 ye oyun kalmadı ki.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şanslısın, istisna yapacağın oyun beklediğinden ucuza çıkmış :)
Bayağı ucuza geldi. Ön sparişi verirken elim ayağım birbirine dolanmıştı. Zamlanmadan alma korkusu yüzünden.

AAA pc oyunlarının 2000₺ yi aşacağı konuşuluyor. Bence firmalar 500₺ yapsa 2000₺ ye göre satış sayısından dolayı daha çok kazanırlar. Sizin tercihinizi de merak ediyorum. Küçük bir anketle görelim bakalım doğru mu düşünüyorum. Ankette yeni çıkan oynamak istediğiniz oyunlara verebileceğiniz maksimum tutarı seçin.
270tl rekorum (fifa23) onun dışında forza gta cyberpunk aldım 3ü 200tl tutmlştu

YazılımKafa

80+ Silver
Bayağı ucuza geldi. Ön sparişi verirken elim ayağım birbirine dolanmıştı. Zamlanmadan alma korkusu yüzünden.
Hayırlı olsun. İnşaallah beklediğin gibi olur. Ben Spiderman hayranı değilimde , şehirde gezmesi çok zevkli gözüküyor. İnsanın gezesi gelir. Hikaye süresi çok kısa diye almamıştım. Biraz daha uzun olsa önceki oyunları alırdım

TahinPekmez

80+ Silver
RDR2 ilk çıktığında 265 TL ye almıştım ömrümde ilk defa bu kadar para verdim tek bir oyuna, bu yüzden daha oyunu oynamadım, ciddiyim :rolleyes:

YazılımKafa

80+ Silver
270tl rekorum (fifa23) onun dışında forza gta cyberpunk aldım 3ü 200tl tutmlştu
Bu arada fifa 22-23 vs rekoru olan çok kişi var. Tanıdığım iki kişide oyuna nerdeyse hiç para vermez ama ikisi de fifa yı ilk indirim de satın aldı. Bende gamepass ile oynuyorum

Top Bottom