Neler Yeni

Pc pancar motoru gibi çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kayra
Her sabah aciyorum pcyi 20dk boyle calisip susuyor nasil duzelticem vuruyom 10kere falan duzeliyor bazen

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil

Aykut D.

80+ Gold
Her sabah aciyorum pcyi 20dk boyle calisip susuyor nasil duzelticem vuruyom 10kere falan duzeliyor bazen
Aga o fan kaynaklı bir ses. Fanın mili sizlere ömür. Yağlasanızda geçmiyor ses hangi fandan ise iptal etmeniz önerimdir. Fan eğer psu yada kule soğutucunun fanı ise gress yağı ile yağla 1 sene'de 1 yağlarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc

hocam yağ değişimi yap, normalde 10 bin kmde yapılır ama sen aksatmışsın sanırım. Aman motor yemesin :ROFLMAO:
Yemiş zaten .d .

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim eski Casper bilgisayarın güç kaynağı da böyleydi. Vurarak sesini kesiyordum.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
pc

hocam yağ değişimi yap, normalde 10 bin kmde yapılır ama sen aksatmışsın sanırım. Aman motor yemesin :ROFLMAO:
Motorun inmesi lazım abi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Motorun inmesi lazım abi
Sen otur çayımızı, kahvemizi iç, bakarız ondan sonra

Biraz suyunu çıkarttım galiba ama rehber buldum senin için.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca
Sesi neyin çıkardını tespit et. pwm kontrollü fan al. kontrolcün yoksa kontrolcü de al. 1100 rpm i geçirmezsen fanlarına ses duymazsın. Arctic marka fanlardan tavsiye ederim.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
Bu ses genelde kış aylarında soğuk bir ortamda bilgisayarı açınca oluyor. Sanki ısınana kadar bunu yapmaya devam edip ısınınca da bu sesi kesiyor. Mesela bilgisayarı yeniden kapatsan ve açsan aynı sesi tekrar çıkarmaz çünkü zaten önceki açmada ısınmayı sağlamıştır. Ama kapatıp uzun süre kullanmazsan birkaç saat gibi bu sefer tekrar soğuyup yine bu gibi ses çıkarır.

Aykut D.

80+ Gold
Aga o fan kaynaklı bir ses. Fanın mili sizlere ömür. Yağlasanızda geçmiyor ses hangi fandan ise iptal etmeniz önerimdir. Fan eğer psu yada kule soğutucunun fanı ise gress yağı ile yağla 1 sene'de 1 yağlarsın.

Yemiş zaten .d .

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
Kasaya falan vurmana gerek yok bu arada. Birkaç dakikaya kendiliğinden susacaktır.

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom