Neler Yeni

PC PARÇALARI İLE AL SAT KARLIMIDIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
Öncelikle herkese merhaba bende bir iki eski sistem var bitanesi iyide diğeri berbat iyi olana rx580 alıp fln satmayı dusunuyorum kar olurmu eldemi patlar büyüklerimden ve denryimlilerden tavsiyelerini bekliyorum:)

dark.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bora Aydın
rx580 ün piyası var diye biliyorum ucuza bir tane alıp termal pedlerini falan yenileyip satabileceğini düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rx580 ün piyası var diye biliyorum ucuza bir tane alıp termal pedlerini falan yenileyip satabileceğini düşünüyorum
Hazır olarak jesilmis ped varmi ayrica sari sitede felan hep piyasa ayni elimde patlar bence

dark.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bora Aydın
Hazır olarak jesilmis ped varmi ayrica sari sitede felan hep piyasa ayni elimde patlar bence
amazonda satılması lazım hem jiletle kesiyorsun sonuçta pek bir sıkıntı olmaz herhalde. Elinde kalma işinede pek bir şey diyemeyeceğim orası biraz şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
amazonda satılması lazım hem jiletle kesiyorsun sonuçta pek bir sıkıntı olmaz herhalde. Elinde kalma işinede pek bir şey diyemeyeceğim orası biraz şans
TEŞEKKÜRLER:)

Öncelikle herkese merhaba bende bir iki eski sistem var bitanesi iyide diğeri berbat iyi olana rx580 alıp fln satmayı dusunuyorum kar olurmu eldemi patlar büyüklerimden ve denryimlilerden tavsiyelerini bekliyorum:)
Kâr olur ama aşırı olmaz bence,telefon vesaire satabilirsiniz,eski telefonları alıp bakımını yapar üstüne kâr koyup satarsaniz daha karlı olabilir,ekran kartı piyasasında ölü fiyat olunca satılıyor onun dışında zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kâr olur ama aşırı olmaz bence,telefon vesaire satabilirsiniz,eski telefonları alıp bakımını yapar üstüne kâr koyup satarsaniz daha karlı olabilir,ekran kartı piyasasında ölü fiyat olunca satılıyor onun dışında zor
Laptop falanda buna dahil hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop falanda buna dahil hocam.
okadar butcem yok:(

quartle

80+ Gold
bu işleri bilmiyosan girme hiç her ped her karta olmaz

Top Bottom