PC PARÇALARI İLE AL SAT KARLIMIDIR

Reaksiyon skoru
16
Öncelikle herkese merhaba bende bir iki eski sistem var bitanesi iyide diğeri berbat iyi olana rx580 alıp fln satmayı dusunuyorum kar olurmu eldemi patlar büyüklerimden ve denryimlilerden tavsiyelerini bekliyorum:)

rx580 ün piyası var diye biliyorum ucuza bir tane alıp termal pedlerini falan yenileyip satabileceğini düşünüyorum

rx580 ün piyası var diye biliyorum ucuza bir tane alıp termal pedlerini falan yenileyip satabileceğini düşünüyorum
Hazır olarak jesilmis ped varmi ayrica sari sitede felan hep piyasa ayni elimde patlar bence

amazonda satılması lazım hem jiletle kesiyorsun sonuçta pek bir sıkıntı olmaz herhalde. Elinde kalma işinede pek bir şey diyemeyeceğim orası biraz şans
TEŞEKKÜRLER:)

Öncelikle herkese merhaba bende bir iki eski sistem var bitanesi iyide diğeri berbat iyi olana rx580 alıp fln satmayı dusunuyorum kar olurmu eldemi patlar büyüklerimden ve denryimlilerden tavsiyelerini bekliyorum:)
Kâr olur ama aşırı olmaz bence,telefon vesaire satabilirsiniz,eski telefonları alıp bakımını yapar üstüne kâr koyup satarsaniz daha karlı olabilir,ekran kartı piyasasında ölü fiyat olunca satılıyor onun dışında zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kâr olur ama aşırı olmaz bence,telefon vesaire satabilirsiniz,eski telefonları alıp bakımını yapar üstüne kâr koyup satarsaniz daha karlı olabilir,ekran kartı piyasasında ölü fiyat olunca satılıyor onun dışında zor
Laptop falanda buna dahil hocam.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop falanda buna dahil hocam.
okadar butcem yok:(

bu işleri bilmiyosan girme hiç her ped her karta olmaz

Geri