hayır bende de tam gözükmüyor, hatta bu zamana kadar kullandığım hiçbir pcde tam göstermiyordu, göstermez de zatenvalla bir sayfada gördüm tam kapasite çalışmasına engel oluyormuş tam gözükmüyor mu sendede ?
hocam bak burada gösteriyor sorun olduğunuhayır bende de tam gözükmüyor, hatta bu zamana kadar kullandığım hiçbir pcde tam göstermiyordu, göstermez de zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
çalışmasına engel olmaz merak etme
bir sorun olduğunu sanmıyorum neden burda böyle demişler anlamadımhocam bak burada gösteriyor sorun olduğunu
Kullanılabilir RAM Miktarı Sorunu Nedir? ⋆ Longline Bilişim Teknolojileri
Bilgisayarı kullanım amacınız ve şeklinize bağlı olarak zamanla bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle, bilgisayarın hızını ve hafızasını etkileyen sorunların acil olarak çözümlenmesi gerekebilir. Bilgisayarda sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biri de RAM miktarının az olmasıdır...longline.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
ben yanlış biliyorda olabilirim
alakası yok200mb göstermesin sorun yokta ramler tam kapasite çalışmıyor böyle olunca galiba bu sitede böyle yazıyordu baka bilirsiniz net bilgi verecek yok mu ya ?
Kullanılabilir RAM Miktarı Sorunu Nedir? ⋆ Longline Bilişim Teknolojileri
Bilgisayarı kullanım amacınız ve şeklinize bağlı olarak zamanla bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle, bilgisayarın hızını ve hafızasını etkileyen sorunların acil olarak çözümlenmesi gerekebilir. Bilgisayarda sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biri de RAM miktarının az olmasıdır...longline.com.tr