Kievdanimarks
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
normal çalışan pc son iki gündür oyundayken (cs2) ya oyundan atıyor yada pc yeniden başlatıyor herhangi bir uyarı da vermiyor sebebi nedir yardım ederseniz sevinirim
yapmadım hocam ama geçen gün derinlemesine bi temizlik yaptım kasayıpc de herhangi bir değişiklik yaptın mı hocam?
temizlik yeni yaptıysan muhtemelen işlemci soğutucu tam yerine oturmamıştır söküp tekrar takmanı öneririmyapmadım hocam ama geçen gün derinlemesine bi temizlik yaptım kasayı
hocam açıkçası sıcaklık değerlerini çok fazla kontrol ediyorum öncesinde de aynı sıcaklıkları alıyordum şimdi de aynı hocam ondan kaynaklandığını düşünmüyorumsıcaklıktan kaynaklı olabilir mi ? uzun süredir temizlemiyorsan kış ayında da olsak evin içinde yeterince soğuyamayabilir ve reset atabilir. Veya kasaya dokunduysan vs. soğutucu vidaları gevşemiş soğutucu yerinden çıkmış olabilir yarım basıyor işlemciyi tam soğutmuyordur başıma geldi. psu da arızalanmış olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temizlik yeni yaptıysan muhtemelen işlemci soğutucu tam yerine oturmamıştır söküp tekrar takmanı öneririm
ram tam oturmamış olabilir birde benim bilgisayarımda aynı sorunu yaşadım işlemci soğutucunun bacakları tam oturmamış masaüstünde youtubeda vs sorun yoktu oyunda da sıcaklıklar değişmiyordu ama bi anda resetlenip fanlar son hız dönmeye başlıyordu. Tahminimce sıcaklık ekrana yansımadan reset atıyor hızlı ısındığı için ben bu şekilde yaşadım ve çözmüştüm. Ramleri sök tak yapmayı deneyebilirsinhocam açıkçası sıcaklık değerlerini çok fazla kontrol ediyorum öncesinde de aynı sıcaklıkları alıyordum şimdi de aynı hocam ondan kaynaklandığını düşünmüyorum
az önce occt üzerinden yük altına soktum max45 gördüm pc kasma oldu sonra mavi ekran verip restart attıram tam oturmamış olabilir birde benim bilgisayarımda aynı sorunu yaşadım işlemci soğutucunun bacakları tam oturmamış masaüstünde youtubeda vs sorun yoktu oyunda da sıcaklıklar değişmiyordu ama bi anda resetlenip fanlar son hız dönmeye başlıyordu. Tahminimce sıcaklık ekrana yansımadan reset atıyor hızlı ısındığı için ben bu şekilde yaşadım ve çözmüştüm. Ramleri sök tak yapmayı deneyebilirsin
yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor belirli bir süreden sonra pc yi acar acmaz yapmaya başlıyacak işlem yaptırmaya bile izin vermiyor cözüm format.normal çalışan pc son iki gündür oyundayken (cs2) ya oyundan atıyor yada pc yeniden başlatıyor herhangi bir uyarı da vermiyor sebebi nedir yardım ederseniz sevinirim
emin misin hocam düzelir miyazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor belirli bir süreden sonra pc yi acar acmaz yapmaya başlıyacak işlem yaptırmaya bile izin vermiyor cözüm format.
ben 2 defa böyle bir durumla karşılaştım cözemedim ne yaparsam yapayım olmadı format atarak cöze bildim. siz yinede arkadaşların dedigini bi deneyin istersenizemin misin hocam düzelir mi
formatsız çözüm yokmu
neyden kaynaklanmış olabilir ki içerisinde çok bilgi var format atmak istemiyorum açıkçasıben 2 defa böyle bir durumla karşılaştım cözemedim ne yaparsam yapayım olmadı format atarak cöze bildim. siz yinede arkadaşların dedigini bi deneyin isterseniz
Dedigim gibi ben bir çok parcayı imkanım varıdı degiştirdim denedim ama olmadı hala yapmaya devam etti format attım düzeldi ama bende ilk başlarda senin yaşadıgın sorunları yaşadım sonra dan sonraya acar acmaz reset atıyordu arka planda bişey olmamasına ragmenneyden kaynaklanmış olabilir ki içerisinde çok bilgi var format atmak istemiyorum açıkçası