PC satılıp PS5 Alınır mı?

Merhaba bende r5 5600 rx6700xt sistem var fakat satıp ps5e geçmeyi düşünüyorum genel olarak fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum netflixten dizi izliyorum. sizce bunu yapmak mantıklı mı?
Birader o sistemde oynayacağın oyunlar daha çok fps veriyor ne gerek var ps5 e al bi gamepad al sana ps5

Bana göre bilgisayarın tam tersi rahat rahat oyun oynamak istiyorsan kesinlikle almalısın.Hikayeli oyunlarda bir saatten sonra bel ağrısı falan oluyor sandalye de

Merhaba bende r5 5600 rx6700xt sistem var fakat satıp ps5e geçmeyi düşünüyorum genel olarak fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum netflixten dizi izliyorum. sizce bunu yapmak mantıklı mı?
Sırf oyun oynayacaksan ve halihazirda laptop un vs varsa Ps5 e geçmen mantıklı. Exclusive oyunlar için bile ps5 alınır, geç derim. Netflix i de kurar filmini de ps5te izlersin

Hiç PlayStation özel oyunu oynanamış insanlar için ps4 yada ps5 almak, yanında yıllık abonelik alıp verilen oyunları oynamak çok mantıklı bir davranış. Böyle fikrin varsa tamam derim fakat senin sahip olduğun sistem gayet güzel ve uygun fiyata daha çok oyuna erişebilirsin.

Satılir kardesim normal bir pc de yanina koyabilirsin en kotu
Ben ole yaptm cunku

almanyadan getirtsem orada kaç euro bilgisi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,759
Üyeler
190,969
Son üye