whisper snow
80+ Silver
Yuh ya kim dedi onuanlamıyorum bende adamlar 4000 serisine geç diyor bence çok fazla troll var forumda
Yuh ya kim dedi onuanlamıyorum bende adamlar 4000 serisine geç diyor bence çok fazla troll var forumda
Nerde hocam 3070 li 18k ya
Forum ortamında böyle konuşamazsınız,kuralları okumadınız mı ?evet beyni boşlukta olan birine daha cevap veriyorum fiyatı harici iyi bir sistem olduğunu belirttim aklınla söylediğim lafı nasıl mukayese edeceğini bile anlamayanların bu forumda yorum yapması çok acı
AMD alınmaz bence ya bro heleki render yapacaksa arkadaş hiç alınmaz1-2 Gün önce 3070lisini görmüştüm şimdi bulamadım onu.6700xt karşılaştırmalarına baktığımda aralarında 2-3 fps var ve bazı oyunlarda 6700xt daha iyi.RRAENEE-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum ortamında böyle konuşamazsınız,kuralları okumadınız mı ?
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
render için almıyorum ve 18 k benim için yüksek 13 14 max bütçeAMD alınmaz bence ya bro heleki render yapacaksa arkadaş hiç alınmaz
Gitsin 3060 alsın kanka.Amd neden alınmaz ? Gidip daha kötü nvidia mı alsın ?AMD alınmaz bence ya bro heleki render yapacaksa arkadaş hiç alınmaz
Yok ama benim şahsi fikrim AMD Radeon iyi değil sürekli wattman hatası alıyordu kuzenim ve arkadaşın zaten bütçesi yetmiyormuş.Gitsin 3060 alsın kanka.Amd neden alınmaz ? Gidip daha kötü nvidia mı alsın ?
Yeni nesil kartlarda o sorun çok az diye biliyorum ama neyse.Yok ama benim şahsi fikrim AMD Radeon iyi değil sürekli wattman hatası alıyordu kuzenim ve arkadaşın zaten bütçesi yetmiyormuş.
Aynen öyleymiş ama bide elden çıkarması zor 2. elde o yüzden Nvidia tercih ederdim ben şahsenYeni nesil kartlarda o sorun çok az diye biliyorum ama neyse.
1650 bile günümüz oyunları açıyor 3060 mı uzun ömürlü değilekran kartın uzun ömürlü değil vereceği performans
oyun açmak demek oyun oynamak demek ise senin için gt 1030 da uzun ömürlü kart1650 bile günümüz oyunları açıyor 3060 mı uzun ömürlü değil
sen anladin diye dusundum aslinda günümüz oyunları bile oynatan kart diyim olur muoyun açmak demek oyun oynamak demek ise senin için gt 1030 da uzun ömürlü kart
3060 uzun vadeli bir kart değil 2 sene sonra aynı oyunlarda grafik ayarlarını düşürmek zorunda kalacak iyicesen anladin diye dusundum aslinda günümüz oyunları bile oynatan kart diyim olur mu