Neler Yeni

PC seçim zamanı, uzun ömürlü parça kaliteli düşünelim

whisper snow

80+ Silver

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Nerde hocam 3070 li 18k ya
1-2 Gün önce 3070lisini görmüştüm şimdi bulamadım onu.6700xt karşılaştırmalarına baktığımda aralarında 2-3 fps var ve bazı oyunlarda 6700xt daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet beyni boşlukta olan birine daha cevap veriyorum fiyatı harici iyi bir sistem olduğunu belirttim aklınla söylediğim lafı nasıl mukayese edeceğini bile anlamayanların bu forumda yorum yapması çok acı
Forum ortamında böyle konuşamazsınız,kuralları okumadınız mı ?

whisper snow

80+ Silver
1-2 Gün önce 3070lisini görmüştüm şimdi bulamadım onu.6700xt karşılaştırmalarına baktığımda aralarında 2-3 fps var ve bazı oyunlarda 6700xt daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum ortamında böyle konuşamazsınız,kuralları okumadınız mı ?
AMD alınmaz bence ya bro heleki render yapacaksa arkadaş hiç alınmaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

whisper snow

80+ Silver
Gitsin 3060 alsın kanka.Amd neden alınmaz ? Gidip daha kötü nvidia mı alsın ?
Yok ama benim şahsi fikrim AMD Radeon iyi değil sürekli wattman hatası alıyordu kuzenim ve arkadaşın zaten bütçesi yetmiyormuş.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yok ama benim şahsi fikrim AMD Radeon iyi değil sürekli wattman hatası alıyordu kuzenim ve arkadaşın zaten bütçesi yetmiyormuş.
Yeni nesil kartlarda o sorun çok az diye biliyorum ama neyse.

whisper snow

80+ Silver

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Kardeşim selamlar iyi forumlar tamamen bütçe meselesi Abdullah beyin çıkaracağı sistem fiyat olarak güzel olacaktır tabii ki ama çıkmadan karşılaştırma yapamayız maalesef ve de sistem parçalarını bilmiyoruz. Sen mesela belki amd işlemci istemiyorsun sistemde amd gelebilir. BSen sanırım bir arkadaşından felan alıcaksın bu sistemi fiyatı orda 17 bin sen 13 buçuk vericem dediğin için söylüyorum bunu durum bu şekilde ise bir kaç daha bekle çıkacak sistemi de incele ona göre seçim yap bence.Birde oynamak istediğin oyunları vs yazarsan daha çok yardımcı olabilir herkes diye düşünüyorum. Sen valorant cs gibi oyunlar oynayacaksan çok rahat bu sistem seni götürür tabi uzun ömürden kastın kaç sene o da önemli :) ama ben ekran kartına yüklenecek oyunlar oynuyorum 2k da ve ya 4k da dersen senin için sistemin ömrü biraz daha kısa olur. Burda kullanım amacın daha belirleyici olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,325
Üyeler
165,334
Son üye
leonkennedy
Top Bottom