Neler Yeni

PC seçim zamanı, uzun ömürlü parça kaliteli düşünelim

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
3060 uzun vadeli bir kart değil 2 sene sonra aynı oyunlarda grafik ayarlarını düşürmek zorunda kalacak iyice
ney alalım kanka 3090 ti mı alalım 3090 ti 4070 ti 'den daha yüksek performansa sahip ama 4070 ti daha yeni cikti ömrü kısalacak mı kanka aynı mı ömürleri bunların

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Ziya Yıldırım
Kardeşim selamlar iyi forumlar tamamen bütçe meselesi Abdullah beyin çıkaracağı sistem fiyat olarak güzel olacaktır tabii ki ama çıkmadan karşılaştırma yapamayız maalesef ve de sistem parçalarını bilmiyoruz. Sen mesela belki amd işlemci istemiyorsun sistemde amd gelebilir. BSen sanırım bir arkadaşından felan alıcaksın bu sistemi fiyatı orda 17 bin sen 13 buçuk vericem dediğin için söylüyorum bunu durum bu şekilde ise bir kaç daha bekle çıkacak sistemi de incele ona göre seçim yap bence.Birde oynamak istediğin oyunları vs yazarsan daha çok yardımcı olabilir herkes diye düşünüyorum. Sen valorant cs gibi oyunlar oynayacaksan çok rahat bu sistem seni götürür tabi uzun ömürden kastın kaç sene o da önemli :) ama ben ekran kartına yüklenecek oyunlar oynuyorum 2k da ve ya 4k da dersen senin için sistemin ömrü biraz daha kısa olur. Burda kullanım amacın daha belirleyici olur bence.
teşekkür ederim yazın için genelde csgo,rdr2 , gta5 bu oyunlar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
ben cevap verdiğiniz arkadaşı enelledim ,seviyesiz konuşuyor:D
katılıyorum hocam yani bir konuşuyor ömürden bahsediyor bi konuşuyor performanstan bahsediyor anlamadım bende 😃 çıkış tarihinden bahsediyorsan aynı yılda çıktılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

o 10-15 fpsin değerini zamanla fps in düştükçe anlarsın ancak :)
tamam hocam anlarız inşallah o seviyelere düşerse o kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Ziya Yıldırım
katılıyorum hocam yani bir konuşuyor ömürden bahsediyor bi konuşuyor performanstan bahsediyor anlamadım bende 😃 çıkış tarihinden bahsediyorsan aynı yılda çıktılar

tamam hocam anlarız inşallah o seviyelere düşerse o kart
3060 gibi bir kart sene içinde bu kadar performans kaybedicekmiş ,sanki kur değerinden bahsediyor arkadaş alt tarafı oturucam oyun oynıcam bu olayı niye bu kadar ciddiye alıyorlar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
3060 gibi bir kart sene içinde bu kadar performans kaybedicekmiş ,sanki kur değerinden bahsediyor arkadaş alt tarafı oturucam oyun oynıcam bu olayı niye bu kadar ciddiye alıyorlar
3060 iyi bi karttır hocam amd tercih etmemi ister misin arkadaşlarına discorddan yayın falan açmayacaksan bunu dememin sebebi render , yayın konularında amd kötü bir kart sadece oyun oynayacaksan 6700 xt çak geç. şey diyebilirsin birde wattman hatasından korkuyorum dersin demesine fakat nvidia'da sorun olmayacak diye bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Ziya Yıldırım
3060 iyi bi karttır hocam amd tercih etmemi ister misin arkadaşlarına discorddan yayın falan açmayacaksan bunu dememin sebebi render , yayın konularında amd kötü bir kart sadece oyun oynayacaksan 6700 xt çak geç. şey diyebilirsin birde wattman hatasından korkuyorum dersin demesine fakat nvidia'da sorun olmayacak diye bir şey yok
Amd kart kullandım hiç başıma gelmedi gelmemesi dileği ile

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 bu sistem hakkında ne dersin hocam

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Amd kart kullandım hiç başıma gelmedi gelmemesi dileği ile

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 bu sistem hakkında ne dersin hocam
yetersiz hocam 6700XT ile 5600 bulun

yetersiz hocam 6700XT ile 5600 bulun
bu ikisini toplayın sizin attiginizla 20-30 fps fark vardir

Top Bottom