Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı sıfırlamayı düşünüyorum fakat kurtarmam gereken dosyalar var bunun için hard diski bölüp ayrı bir bölüm oluşturdum fakat sıfırlarken bunu nasıl kurtaracağım ?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
nasıl yapıcam peki onu bilmiyorum işte yardımcı olabilir misiniz ?Disk üzerinde her işlem yapıldığında kurtarılacak dosyalar riske girer. Bölüm ayırmak bunu değiştirmez. Önce kurtarma yapılıp sonra format/sıfırlama yapılmalı.
Aynı disk se kurtaramazsınArkadaşlar merhaba. Bilgisayarı sıfırlamayı düşünüyorum fakat kurtarmam gereken dosyalar var bunun için hard diski bölüp ayrı bir bölüm oluşturdum fakat sıfırlarken bunu nasıl kurtaracağım ?
Şimdiden teşekkürler.
Recuva yazılımıyla derin tarama yapın bir ihtimal üstlerine yazım yapılmadıysa kurtarabilirsiniznasıl yapıcam peki onu bilmiyorum işte yardımcı olabilir misiniz ?
Kanka dosyaların hepsini silmeden format atılabiliyordu sanırım arkadaşım atmıştı ama nasıl yaptığını hiö bilmiyorumArkadaşlar merhaba. Bilgisayarı sıfırlamayı düşünüyorum fakat kurtarmam gereken dosyalar var bunun için hard diski bölüp ayrı bir bölüm oluşturdum fakat sıfırlarken bunu nasıl kurtaracağım ?
Şimdiden teşekkürler.