Bir kabloyu falan takmamış olabilirmisiniz?Herkese selamlar
Yeni PC topladım tüm parçaları sıfır aldım fakat PC'yi açtığım zaman sinyal yok hatası veriyor.
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
2 kere kontrol ettim tüm kabloları söküp en baştan topladım yine düzelmedi.Bir kabloyu falan takmamış olabilirmisiniz?
İşlemcinin dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkartın görüntü kablosunu2 kere kontrol ettim tüm kabloları söküp en baştan topladım yine düzelmedi.
İşlemcide dahili grafik birimi yok maalesef Ryzen 5 5500 varİşlemcinin dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkartın görüntü kablosunu
onboarddan bağlayın.
Hocam sistemi uzay montaj olarak kurabilirseniz birde öyle çalıştırın. Olmadı bir yerden ödünç ekran kartı alın öyle deneyin.İşlemcide dahili grafik birimi yok maalesef Ryzen 5 5500 var
Kuzenimin ekran kartını denedim yine olmadı şimdi uzay montaj olarak deneyeyim birdeHocam sistemi uzay montaj olarak kurabilirseniz birde öyle çalıştırın. Olmadı bir yerden ödünç ekran kartı alın öyle deneyin.
Eğer sistemde 2 tane ram varsa yerlerini degistirip deneyin. Veya sadece birini takarak sırayla deneyin.Kuzenimin ekran kartını denedim yine olmadı şimdi uzay montaj olarak deneyeyim birde
1 tane ram vardı o bozuktur diye aynısından 1 tane daha aldım bugün tek tek denedim iki slotta da denedim yine olmadı denemediğim şey kalmadıEğer sistemde 2 tane ram varsa yerlerini degistirip deneyin. Veya sadece birini takarak sırayla deneyin.
O zaman bir uzay montaj kurun hocam birde öyle deneyin1 tane ram vardı o bozuktur diye aynısından 1 tane daha aldım bugün tek tek denedim iki slotta da denedim yine olmadı denemediğim şey kalmadı
Denerim birazdan teşekkür ederimO zaman bir uzay montaj kurun hocam birde öyle deneyin
Anakart B450M S2H bende bios sürümü güncel olmayabilir diye düşündüm ama elimde başka işlemci yok bios pilin de söktüm yine işe yaramadıHocam biraz eski bir anakart ise bios güncellemesi ile güncel işlemcileri algılar. o yüzden başka işlemci ile deneme şansınız varsa onunla deneyin açılırsa da bios update yapın. eğer başka işlemci yoksa bios pilini sökün 30 saniye bekleyip tekrar takın hocam.