Phalı ve psu çok kötüBu bilgisayarı kendim topladım uymayan bir parça veya öneriniz varmı toplam 46 bin tl tuttu
Alıntıyı görüntüle
önerebileceğin bir şey varmı acaba yardımcı olursan sevinirimPhalı ve psu çok kötü
ram ve psu kötüBu bilgisayarı kendim topladım uymayan bir parça veya öneriniz varmı toplam 46 bin tl tuttu
Alıntıyı görüntüle
Varsa önerebileceğin 40-45 bandında güzel sistem sevinirim çünkü kaç tane sistem sorsam hep bir şekilde olumsuz bir yanıt alıyorumVatanda 36k ama kaldımı bilmiyorum
Dediğim gibi önerebileceğiniz sistem varsa sevinirimram ve psu kötü
https://www.vatanbilgisayar.com/amd...er-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.htmlVarsa önerebileceğin 40-45 bandında güzel sistem sevinirim çünkü kaç tane sistem sorsam hep bir şekilde olumsuz bir 6lyanıt alıyorum
O dediklerimin dışında sistem iyi. Soğutuyucu seçmeyip ram ve psu değiştirip alabilirsin.Varsa önerebileceğin 40-45 bandında güzel sistem sevinirim çünkü kaç tane sistem sorsam hep bir şekilde olumsuz bir yanıt alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi önerebileceğiniz sistem varsa sevinirim
Bu işlemciye sıvı soğutma gerekiyor diye biliyorum ama oyunlarda 80" gibi sıcaklıklara çıkıyor ayrıyeten psu ve ram olarak ne önerirsin bu sisteme bakarak varandaki sistem kalmamışO dediklerimin dışında sistem iyi. Soğutuyucu seçmeyip ram ve psu değiştirip alabilirsin.
Vatanda da iyi bir sistem vardı ama bitti galiba
TükenmişAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Haydaaa ben stok kontrol etmedim konuyu görünce direk sana yolladım sorry .Bu işlemciye sıvı soğutma gerekiyor diye biliyorum ama oyunlarda 80" gibi sıcaklıklara çıkıyor ayrıyeten psu ve ram olarak ne önerirsin bu sisteme bakarak varandaki sistem kalmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tükenmiş
Ne demek düşünmen yeterli teşekkür ederim varsa eğer başka önerebileceğin bir şey bakabilirim pek anlamıyorum bilgisayardan paramıda çöp etmek istemiyorumHaydaaa ben stok kontrol etmedim konuyu görünce direk sana yolladım sorry .