Duş alman lazımArkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Arkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Reyiz köpürtemeden yıkamışsın. Bu yüzden sana küsmüş. Bıcı bıcı olmamışArkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Gusül abdesti aldirsaydin bişey olmazdı birde suyu ne taraftan vurdunArkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Kanka pc yi daha kolay bozma yöntemleride var onlarıda test etmeni öneririm.Arkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Beyler arkadaş troll raporlayinArkadaşlar yeni pc topladım 2 ayda tozlandı yıkayayım kurutum çalıştı uyku moduna aldım geri açtım görüntü gelmedi ne yapmam lazım