PiskopatCivciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 602
laptopum son zamanlarda sürekli hata vermeye başladı asusa ve microsoft desteğe sorduğumda driver kaynaklı olduğunu söylediler nvidia sürücüsünü 555.86 sürümüne düşürdüm ddu ile kaç kere kaldırdılar tekrar yüklettirdiler format attım düzelmedi bios güncelledim chipseti sildim geri yükledim ramleri çıkarttım taktım her şeyi taptım ama bir türlü çözemedim donanım kaynaklı değil diye tutturuyor asus teknik servisi nedense fakat bundan yaklaşık 4 ay önce cihazım touchpad arızasından dolayı servise gitti anakartını touchpadi alt üst kasayı değiştirip bana geri gönderdiler bunu söylediğimde donanım kaynaklı hata almadığımı söylüyorlar ve sürekli driver sil geri yükle şunu yap bunu yap diyorlar ama her seferinde daha çok hata veriyor şu an format atıyorum bu sırada hala hata alıyorım aldığım hataları yazıyorum
0x7E
0x3B
0x1E
0x3D
0x34
0xA
0xb2
Son 1 saatte 30 kere bu hatalardan verdi özellikle bilgisayarı kullanmıyorken boşta kendi kendine dururken hata verip kapanıyor kullanırken oyun oynarken problem yok nedense
0x7E
0x3B
0x1E
0x3D
0x34
0xA
0xb2
Son 1 saatte 30 kere bu hatalardan verdi özellikle bilgisayarı kullanmıyorken boşta kendi kendine dururken hata verip kapanıyor kullanırken oyun oynarken problem yok nedense