Neler Yeni

Pc temizledim battlefıeld V kasmaya başladı

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
Beyler merhaba ben laptopun içini temziledim ekran kartına termal macun sürdüm ama pc battlefıld V de kasmaya başladı ama sorun şu low ve medıum ayarlarda aynı fps aynı kasma oluyor yani medıumda daha fazla kasma olur ama hem low da hem medıumda kasma aynı fps aynı temizlemeden önce sorun yoktu temizlemeden öncede lowda oynuyordum ama kasma yoktu akıcıydı 60 fps oynuyordum şimdi 30 40 fps
Sistemim Nvıda Geforce GTX 1050 ti 4 gb 16 gb ram i7 7700 sıcaklık değerlerim 76 dereceyi geçmiyor 70-75 de dolanıyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
directX versiyonunu değiştir ayarlardan

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
directX versiyonunu değiştir ayarlardan
Yok be reis olmadı ama başka oyunlarda sorun yok valorantta yüksek ayarlarda 120 fps felan alıyorum başka oyunlarda sıkıntı yok

Bilenadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet özdağ
Macunu ince veya kalın çekmiş olabilirsin, ama ondan kaynaklı olup olmadığını ısınmaya bakarak anlayabilirsin. Hızlı ısınıyorsa veya oyunu acar açmaz kasma yoksa bi sürü sonra başlıyorsa dedigim şeydendir

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macunu ince veya kalın çekmiş olabilirsin, ama ondan kaynaklı olup olmadığını ısınmaya bakarak anlayabilirsin. Hızlı ısınıyorsa veya oyunu acar açmaz kasma yoksa bi sürü sonra başlıyorsa dedigim şeydendir
İnşallah macundandir reis haftaya goturucem hem işlemciye hemde ekran kartına macun sürdürücem

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
Belki de ekran kartı sürücüsünü güncellememiş olabilir misin? En güncel sürücüyü kontrol eder misin?

Bilenadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet özdağ
Sürücüden olsa temizliğin akabinde olması versin büyük tesadüf olur

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Termal macunu güzel sürmemiş olabilirsin. Hızlıca ısınıyordur. Veya termal macun yeni değilse belki biraz bozulmuştur. Temizle ve tekrar sür, takarken de çok aşırı oynatma tek seferde oturtmaya çalış biri yardım etsin. Ne çok kalın ne çok ince süreceksin. Güzelce yayacaksın. Muhtemelen ondandır. Hızlıca ısındığı için kasıyordur. İşlemcinin de gpu'nun da macununu değiştir.

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
Cevaplarınız icin sağolun haftaya termal macunu değiştireceğim

Top Bottom