Çözüldü✓ pc toplama 65k öneri

13700K + RTX 4070 Ti sistem toplanabilir bu bütçede.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diğer parçalar toplam 65k olacak bunlar hariç :)

hocam paranın kaynağı nedir acaba :D

Dostum ben birtakım parçalar seçtim ve hepsi gayet güzel. Özellikle ekran kartının fiyatı oldukça uygun. Seçtiğim parçalar 53.000 TL bandında. Dilerseniz işlemciyi 14900K ile değiştirebilirsiniz. Veyahut ekran kartını Galax RTX 4080 ile değiştirebilirsiniz.

Dostum ben birtakım parçalar seçtim ve hepsi gayet güzel. Özellikle ekran kartının fiyatı oldukça uygun. Seçtiğim parçalar 53.000 TL bandında. Dilerseniz işlemciyi 14900K ile değiştirebilirsiniz. Veyahut ekran kartını Galax RTX 4080 ile değiştirebilirsiniz.

rami 64 yapsak birde rtx 4080 güzel gider

daha iyi sıvı soğutma koyabilirmiyiz hocam bunu pek önermediler?

rami 64 yapsak birde rtx 4080 güzel gider

daha iyi sıvı soğutma koyabilirmiyiz hocam bunu pek önermediler?

Evet dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Sıvı soğutma yeterli olacaktır. Ancak kasayla uyumlu olmasını isterseniz MSI MAG Coreliquid 360R V2 360 mm tercih edebilirsiniz. 14900K'yı da yeterince soğutabilecek kapasitede.

Intel'in mimarisinden ötürü oldukça fazla ısınma mevcut. Bu sorun teşkil etmiyor ancak.

Evet dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Sıvı soğutma yeterli olacaktır. Ancak kasayla uyumlu olmasını isterseniz MSI MAG Coreliquid 360R V2 360 mm tercih edebilirsiniz. 14900K'yı da yeterince soğutabilecek kapasitede.

Intel'in mimarisinden ötürü oldukça fazla ısınma mevcut. Bu sorun teşkil etmiyor ancak.
anladım teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım dediğiniz msı modelini alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,669
Üyeler
203,922
Son üye
Rainstorm
Geri