yiiiiiiitt
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
merhaba arkadaşlar ben 0 dan pc topluyorum ama çok bilgim yok bütcem 40k (her şey dahil kasa monitör mouse...) çok fazla bilgim yok oyun için güzel önerdiğiniz pc var mı
Kalan 7-8k bütçe ile klavye mouse kulaklık mousepad alırsın.merhaba arkadaşlar ben 0 dan pc topluyorum ama çok bilgim yok bütcem 40k (her şey dahil kasa monitör mouse...) çok fazla bilgim yok oyun için güzel önerdiğiniz pc var mı
Kötü bunlar.![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G2E/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
bu sistemde 1080p monitörde darboğaz yaşar , Ekipmanda istiyor ama klavye mouse kulaklık vsKötü bunlar.
Alıntıyı görüntüle
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu özelleştirmeler ile bu sistem kalan 4 bin liraya da monitör.
Ekipmanda istiyor ama
Hocam attığım daha iyi ona bakma bile RTX 4070 var içinde. Hatta mouse alma boşuna mouse hediye geliyor sistemde.önerdiğin nvidia rtx serili yok mu acaba