"kullanıcı adı"
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EvetÇok fark varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
360 mm desteklemiyor 420 mm nasıl desteklesin
EvetÇok fark varmı
360 mm desteklemiyor 420 mm nasıl desteklesin
Oyunlarda kaç fps alıyorsunuzsuan 5070ti 7800x3d kullanıyorum memnunum bütçe çıkarsa iyi olur ama kasmaya gerek yok ikiside oyunlarda gayet iyi
Olurda grizzly alcagına th7 al bide karşılaştırma videosu atacam şimdi duraktayım araba gelmezsse atana kadar gelir videoBen sadece frost commander alsam ve termal grizzly kyronaut sürsem nasıl olur?
Ben sadece frost commander alsam ve termal grizzly kyronaut sürsem nasıl olur?
Tf7 veya tf9 alırdım ben olsamBen sadece frost commander alsam ve termal grizzly kyronaut sürsem nasıl olur?
Fotoğraf paylaşabilsem bi atardım test sonuçlarını daBen sadece frost commander alsam ve termal grizzly kyronaut sürsem nasıl olur?
Olurda grizzly alcagına th7 al bide karşılaştırma videosu atacam şimdi duraktayım araba gelmezsse atana kadar gelir video
Öneririm çok kaliteli video
Tf7 veya tf9 alırdım ben olsam
Fotoğraf paylaşabilsem bi atardım test sonuçlarını da
Hayır çok pahalı çünkü ben tf9 öneririm ama para elimin kiri en iyisi olsun dersen noctuaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Noctua Nt h-1 almak daha mantıklı değilmi
Hayır çok pahalı çünkü ben tf9 öneririm ama para elimin kiri en iyisi olsun dersen noctua
Hayır çok pahalı çünkü ben tf9 öneririm ama para elimin kiri en iyisi olsun dersen noctua
Tf 9 stokta yok
Ve noctua aynı fiyat
![]()
Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 146,36 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Noctua ucuzlamısTf 9 stokta yok
Ve noctua aynı fiyat
![]()
Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 146,36 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Krayonut zamlanmısTf 9 stokta yok
Ve noctua aynı fiyat
![]()
Bide ben bir şey merak ediyorum alacağım anakart ve kasa arasında Usb portları için sıkıntı olur mu olmaz mı nasıl anlarım usb portlarının hepsini kullanabilmek istiyorum anakarttaki işim için lazımKrayonut zamlanmıs
Bide ben bir şey merak ediyorum alacağım anakart ve kasa arasında Usb portları için sıkıntı olur mu olmaz mı nasıl anlarım usb portlarının hepsini kullanabilmek istiyorum anakarttaki işim için lazım
![]()
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Arastırabilirsin uyumlu mu değil mi diye bende bilmiyorum ondan yanlış yönlendirmeyimBide ben bir şey merak ediyorum alacağım anakart ve kasa arasında Usb portları için sıkıntı olur mu olmaz mı nasıl anlarım usb portlarının hepsini kullanabilmek istiyorum anakarttaki işim için lazım
![]()
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aras
Arastırabilirsin uyumlu mu değil mi diye bende bilmiyorum ondan yanlış yönlendirmeyim
Kasa almak yerine uzay montaj yapıp senin önerdiğin 420 lik sıvı soğutucuyu alsam daha mantıklı olur mu?Aras
Arastırabilirsin uyumlu mu değil mi diye bende bilmiyorum ondan yanlış yönlendirmeyim