Neler Yeni

PC toplamak istiyorum fakat.

Ufukrap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ufuk
Fakat pc sistemi konusunda fazla bilgim yok. Yayın açmak ve oyunlarda güzel fps almak istiyorum. İnternet için türknete başvurdum bugün.
Sizden istediğim 6000-7000 tl ye kadar monitör içinde hazır sistem önerisi.
(6000tl vb. olursa kulaklık ekipman almak için para ayırmak istiyorum)

Teknobiyotik veya sizin önereceğiniz herhangibi hazır sistem olan sitelerden alabilirim.
Önerdiğiniz sistemleri burada ankete sunmak isterim güncel olarak tutacağım. Simdiden teşekkürker

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Fakat PC sistemi konusunda fazla bilgim yok. Yayın açmak ve oyunlarda güzel fps almak istiyorum. İnternet için türknete başvurdum bugün.
Sizden istediğim 6000-7000 TL ye kadar monitör içinde hazır sistem önerisi.

Teknobiyotik veya sizin önereceğiniz herhangibi hazır sistem olan sitelerden alabilirim.
Knk 7k dan hesaplıcam çünkü ekipman çok önemli değil bu 1.3k monitör kaldı 5.7k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat PC sistemi konusunda fazla bilgim yok. Yayın açmak ve oyunlarda güzel fps almak istiyorum. İnternet için türknete başvurdum bugün.

Önerdiğiniz sistemleri burada ankete sunmak isterim güncel olarak tutacağım. Simdiden teşekkürker
Ekran kartını 1660ti yap işlemciyi r5 3500x ssdyi de 1tb yap şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ömer faruk gürlük

bu aralar tam bir vatan bilgisayalar fanboyu oldum ama oem sistemleri çok iyi bir bak itopya teknobiyotik gibi stok sorunu çekmiyor en geç 3 güne evinde ağrısız sızısız bir bak

Ufukrap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ufuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk 7k dan hesaplıcam çünkü ekipman çok önemli değil bu 1.3k monitör kaldı 5.7k

Ekran kartını 1660ti yap işlemciyi r5 3500x ssdyi de 1tb yap şimdiden hayırlı olsun
Bi ekran fotoğrafı atma imkanın varmıdır 4 tane 1660ti gördümde :):)

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
El-Capitan alabilirseniz alın ama geriye monitör ve kipman için biraz daha bütçe lazım.

Ufukrap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ufuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu aralar tam bir vatan bilgisayalar fanboyu oldum ama oem sistemleri çok iyi bir bak itopya teknobiyotik gibi stok sorunu çekmiyor en geç 3 güne evinde ağrısız sızısız bir bak
Bu vatan dolar kuru daha çıkmadan fiyatı yükseltiyo geçen gün baktım ama üzdü vatanın hazır sistemleri

El-Capitan alabilirseniz alın ama geriye monitör ve kipman için biraz daha bütçe lazım.
Bu sistem hangisi acaba nerden bulabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,968
Üyeler
169,641
Son üye
ardayamal123
Top Bottom