Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,133
Ram 64 SSD 2tb sıvı soğutma belki daha iyisi olabilir dihocam 5-6k daha harcasam neyi yükseltirdiniz siz bu sisteme iyi bir şey yapabilirsek ekliyebilirim
Ram 64 SSD 2tb sıvı soğutma belki daha iyisi olabilir dihocam 5-6k daha harcasam neyi yükseltirdiniz siz bu sisteme iyi bir şey yapabilirsek ekliyebilirim
ne önerirdiniz hocam sıvı soğutma iyi olarakRam 64 SSD 2tb sıvı soğutma belki daha iyisi olabilir di
ne önerirdiniz hocam sıvı soğutma iyi olarak
bende bunu atmamışmıydım ya D![]()
Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00101A) | Teknobiyotik
AR-ACFRE00101A-icgorsel Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 360 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada...www.teknobiyotik.com
Post automatically merged:
Bu soğutucu altında deepcool lt720 öneririm
Yok attığın düz bu versiyon 2b
bende bunu atmamışmıydım ya D
hee anladım teşşekkürler şimdi ben pc kapıycamda yarın yine konuşalımmı müsaitseniz 5 ten sonraYok attığın düz bu versiyon 2
Yarın akşam online montaj desteği vericem ama siz yazın boşluklarda cevap verebilirim birde akşam 8 den sonra müsait oluyorumhee anladım teşşekkürler şimdi ben pc kapıycamda yarın yine konuşalımmı müsaitseniz
anladım hiç sorun yok.Yarın akşam online montaj desteği vericem ama siz yazın boşluklarda cevap verebilirim birde akşam 8 den sonra müsait oluyorum
Bu sisteme nasıl bir monitör yakisir hocamYarın akşam online montaj desteği vericem ama siz yazın boşluklarda cevap verebilirim birde akşam 8 den sonra müsait oluyorum
rx 7900xtx kullanıp 64 ram 2-4tb ssd ve güzel bir sıvı soğutma almak mantıklımı 4080 yerine sonucta sadece oyun icinRam 64 SSD 2tb sıvı soğutma belki daha iyisi olabilir di
Bu sisteme nasıl bir monitör yakisir hocam
360 hz varmı2K monitör gider.
![]()
Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elindeki parçalar nedir?360 hz varmı
Post automatically merged:
@HacıSOFU sizin bu konuda bir fikriniz varmı? @SadeceBirisi.
kullanırım geriye kalanlar için bütçem 65k 70k zorlarım eğer gerçekten güzel bi faydası olucaksa o 5k nın elimdeki parçalar :Elindeki parçalar nedir?
Geri kalan parçalar için Max bütçen nedir? AMD ekran kartı kullanır mısın?