PC toplayacam fikir almak istedim.

AKNNN

80+
Reaksiyon skoru
1
AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart
MSI RX 5500 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
NeoForza 2X8GB Black Faye 3000MHz CL15 1.35V DDR4 Soğutuculu Ram
FSP FP500 500W 80+ güç kaynağı
POWERBOOST ROYAL VK-G1002S 3x12cm fanlı ATX kasa

Yukarda yazdığım sistemi toplamayı düşünüyorum fakat sadece ssd mi taksam yoksa ssd+hdd taksam karar veremedim bu setupa monitör de ekleyecem, tavsiyelerinize açığım.

500w PSU yetmez, o işlemciye o ekran kartı çok düşük kalmış, bence SSD+HDD alın

500w PSU yetmez, o işlemciye o ekran kartı çok düşük kalmış, bence SSD+HDD alın
Ekran kartının testlerini falan baya izledim hoşuma gitti fakat işlemci ben hep intel kullandım ama artık farklı markalar denemek lazım ve biraz daha performansa dayalı sistem toplamak istiyorum, ssd+hdd önerdiğiniz marka ve model varmıdır
Post automatically merged:

Biraz araştırdım fakat piyasada göremedim ben bayramdan sonra parçaları sipariş edecem

Kasa degis ve psu 550 80+ al

Ekran kartının testlerini falan baya izledim hoşuma gitti fakat işlemci ben hep Intel kullandım ama artık farklı markalar denemek lazım ve biraz daha performansa dayalı sistem toplamak istiyorum, SSD+HDD önerdiğiniz marka ve model varmıdır
Post automatically merged:

Biraz araştırdım fakat piyasada göremedim ben bayramdan sonra parçaları sipariş edecem
Bütçeniz nedir depolama için?

Tamamdır teşekkür ederim işlemci fazla mı olmuş sisteme onun yerine başka bir işlemci mi koysam
İleride upgrade etmeyi düşünüyorsanız fazla değil aynı zamanda render felan yapacaksanız da sadece oyun oynuyacaksanız 3500x alabılırsınız

Render icin 2700x oyun icin 3500x ama islemci iyi ileride upgrade yaparsın ekran kartına cok güzel sistem olmuş ama baya ileriye yönelik istiyorum rtx 2080 alacam diyorsan 3700x ve rx 570 al

Geri