Boşta kalsın.Fotoğrafta paylaşıyorum bu kabloyu nereye bağlamam gerekiyor diğer fanların soketleri birbirine takılıydı zaten ama bu boşta kasa rampage beta mesh 650w
Fan çalışmıyor hocam o zamanBoşta kalsın.
kasa da pwm girişi olması lazım 4 tane pinli oraya takFotoğrafta paylaşıyorum bu kabloyu nereye bağlamam gerekiyor diğer fanların soketleri birbirine takılıydı zaten ama bu boşta kasa rampage beta mesh 650w
Anakartta system fan pinleri var ama onlara da olmuyor bu soketkasa da pwm girişi olması lazım 4 tane pinli oraya tak
anakartınızın modelini ve resmini atarmısınızAnakartta system fan pinleri var ama onlara da olmuyor bu soket
Gigabayte A620M Hanakartınızın modelini ve resmini atarmısınız
cpu fan kısmında muhtemelen cpunun fanı taklılıdır onu çıkart bu cpunun kablosunu fana tak fanıda o cpu bölmesine takGigabayte A620M H
Hocam aslında buraya bi kablo girmesi gerekiyor bu doğrudan hiç bir yere bağlanmıyorKabloyu yandan da görürsem, iyi olacak ben çözemedim o ne kablosu, üsten baya farklı duruyor girişi fln
Fandan çıkıyorsa bu kablo, birbirlerine bağlamak için yani daisychain için, 3 fan varsa 3 ayrı kabloyu kasa içinde gezdirmek yerine birbirine bağlıyorsun sonra yine tek bir kablo ile anakarta veya kontrolcüye bağlıyorsun.Hocam aslında buraya bi kablo girmesi gerekiyor bu doğrudan hiç bir yere bağlanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fotodaki gibi bi bağlantı lazım gibi duruyor anlamadım mevzuyu kablolar doğrudan fanlardan çıkıyor