Pc topluyorum kasa fan soketlerinden biri boşta kaldı

KEROBOIII

80+
Reaksiyon skoru
0
Fotoğrafta paylaşıyorum bu kabloyu nereye bağlamam gerekiyor diğer fanların soketleri birbirine takılıydı zaten ama bu boşta kasa rampage beta mesh 650w

Ekler

• IMG_8146.webp
    IMG_8146.webp
    602.6 KB · Hit: 46
Fotoğrafta paylaşıyorum bu kabloyu nereye bağlamam gerekiyor diğer fanların soketleri birbirine takılıydı zaten ama bu boşta kasa rampage beta mesh 650w
kasa da pwm girişi olması lazım 4 tane pinli oraya tak

Kabloyu yandan da görürsem, iyi olacak ben çözemedim o ne kablosu, üsten baya farklı duruyor girişi fln

Kabloyu yandan da görürsem, iyi olacak ben çözemedim o ne kablosu, üsten baya farklı duruyor girişi fln
Hocam aslında buraya bi kablo girmesi gerekiyor bu doğrudan hiç bir yere bağlanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fotodaki gibi bi bağlantı lazım gibi duruyor anlamadım mevzuyu kablolar doğrudan fanlardan çıkıyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    517.5 KB · Hit: 13
  • image.webp
    image.webp
    2.2 MB · Hit: 14
He bu kablo bende de var.
Hocam aslında buraya bi kablo girmesi gerekiyor bu doğrudan hiç bir yere bağlanmıyor

Bu fotodaki gibi bi bağlantı lazım gibi duruyor anlamadım mevzuyu kablolar doğrudan fanlardan çıkıyor
Fandan çıkıyorsa bu kablo, birbirlerine bağlamak için yani daisychain için, 3 fan varsa 3 ayrı kabloyu kasa içinde gezdirmek yerine birbirine bağlıyorsun sonra yine tek bir kablo ile anakarta veya kontrolcüye bağlıyorsun.

Kasadan çıkıyorsa splitter/çoklayıcı dediğimiz kablo, yine fanları tek bir yere bağlıyor(kasanın ön paneline, I/O Hubuna), yine Hubdanbir pwm kablosu çıkarak anakarta takabiliyorsun, böylece fanların hızını da kontrol edebiliyorsun.

Ayrıca evet fanların dönmesi için güç veren kablolardır.

Orada bir sata güç kablosu görüyorum, o büyük ihtimalle rgb içindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri