Empress
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
AnladımBu siteler güvenilir değil ve çoğu zaman doğru sonuç vermiyor. Youtube üzerinden canlı testler asıl sonuçları gösterir.
AnladımBu siteler güvenilir değil ve çoğu zaman doğru sonuç vermiyor. Youtube üzerinden canlı testler asıl sonuçları gösterir.
Nasıl olucak hocam o işlmeci 6-7kR5 7500F ile DDR5 toplarsın o bütçede.
Olur, elinde hangi parçalar var şuan tam olarak?Nasıl olucak hocam o işlmeci 6-7k
sam hıcbır ıse yaramıyor belırteyım kendım sam kullanarak soyluyorumAMD tabanlı bir sistem toplamaya çalışırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem ekran kartının da aynı marka olması sebebi ile Smart Access gibi teknolojileri de aktifleştirerek performansı arttırma şansına sahip olabilirsin.
Sadece ekran kartı var birde 450w psıOlur, elinde hangi parçalar var şuan tam olarak?
SAM içim 6000 serisi ve üstü iyi çalışır zaten onlarda var o bellek. Onlarda da ciddi fark olmuyor ama doğrudur.sam hıcbır ıse yaramıyor belırteyım kendım sam kullanarak soyluyorum
Çok sağolun hocam geç saatte yardımcı oldunuzRx570 8gb hala daha iş görür. Son çıkan AAA oyunlarda zorlanır lakin 1080ti gibi kartlar bile zorlanıyor çünkü eski olduklarından oyunu oynatmak için gerekli teknolojiler olmadığından kısıtlanıyorlar. Onlar haricindeki oyunlarda medium ayarlarda güzel değerler alınır. İşlemci ve ekran kartı 450w çekmez o yüzden yeterli. Abartarak söylesek işlemci 100w, ekran kartı 300w çekse hala 50w boşluk kalır ama bu değerlerin neredeyse yarısını kullanıyorlar
ryzen 5 5600 ve 6650xt var yıne fark olusturmuyor gereksız bırsey samSAM içim 6000 serisi ve üstü iyi çalışır zaten onlarda var o bellek. Onlarda da ciddi fark olmuyor ama doğrudur.
İstersen bir test et, Bende kullanıyorum fark ediyor. Kimi oyun ve uygulamada çok az ama bazılarında ise ciddi farklar oluyor. Hatta istersen youtube'dan bir on/off videolarına bakabilirsinsam hıcbır ıse yaramıyor belırteyım kendım sam kullanarak soyluyorum