Pc tuşlarım saçmalamaya başladı

MLuciferM

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba laptop kulanıyorum sabah açtım ama şöyle bir sorun var bazı tuşlar farkı eylemler yapıyor mesela s tuşuna basınca s2s2 gibi sağ taraftaki 5 tuşuna basınca 35, w tuşuna basınca win butonun saü tarafındaki haber panelini sağ taraftaki 3 tuşuna basınca 35 yazıyor x tuşu 9x yazıyor ne olduğunu bilen var mı

merhaba laptop kulanıyorum sabah açtım ama şöyle bir sorun var bazı tuşlar farkı eylemler yapıyor mesela s tuşuna basınca s2s2 gibi sağ taraftaki 5 tuşuna basınca 35, w tuşuna basınca win butonun saü tarafındaki haber panelini sağ taraftaki 3 tuşuna basınca 35 yazıyor x tuşu 9x yazıyor ne olduğunu bilen var mı
birsey mi dokuldu üstüne

Marka model?

acer nitro 5 4060 i7h
Hocam eski laptopum Asus rog g16 (4050) de buna benzer bişey yaşamıştım w a ve d tuşları bazen basmıyordu kapa aç yapınca düzeliyordu müşteri hizmetleri ile konuşun sorun düzelmez ise Garantiye yollayın

Geri