Pc tuşlarım saçmalamaya başladı

MLuciferM

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba laptop kulanıyorum sabah açtım ama şöyle bir sorun var bazı tuşlar farkı eylemler yapıyor mesela s tuşuna basınca s2s2 gibi sağ taraftaki 5 tuşuna basınca 35, w tuşuna basınca win butonun saü tarafındaki haber panelini sağ taraftaki 3 tuşuna basınca 35 yazıyor x tuşu 9x yazıyor ne olduğunu bilen var mı

merhaba laptop kulanıyorum sabah açtım ama şöyle bir sorun var bazı tuşlar farkı eylemler yapıyor mesela s tuşuna basınca s2s2 gibi sağ taraftaki 5 tuşuna basınca 35, w tuşuna basınca win butonun saü tarafındaki haber panelini sağ taraftaki 3 tuşuna basınca 35 yazıyor x tuşu 9x yazıyor ne olduğunu bilen var mı
birsey mi dokuldu üstüne

Marka model?

acer nitro 5 4060 i7h
Hocam eski laptopum Asus rog g16 (4050) de buna benzer bişey yaşamıştım w a ve d tuşları bazen basmıyordu kapa aç yapınca düzeliyordu müşteri hizmetleri ile konuşun sorun düzelmez ise Garantiye yollayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,681
Üyeler
187,869
Son üye
yasfar
Geri