Hasasl 80+ Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Hasan 6 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar PC aldım ve YouTube kanalı açıp edit videoları yayınlayacağım . PC biraz kötü bana kolay basit bir edit programı önerir misiniz?
Arkadaşlar PC aldım ve YouTube kanalı açıp edit videoları yayınlayacağım . PC biraz kötü bana kolay basit bir edit programı önerir misiniz?
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,286 Dahası Reaksiyon skoru 5,178 İsim Emre siyah 6 Ekim 2024 #2 capcut basit fena değildir davinci resolve biraz karmaşık zamanla alışılır. sistem özellikler iyi değilse capcut iyidir.
capcut basit fena değildir davinci resolve biraz karmaşık zamanla alışılır. sistem özellikler iyi değilse capcut iyidir.
Hasasl 80+ Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Hasan 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: capcut basit fena değildir davinci resolve biraz karmaşık zamanla alışılır. sistem özellikler iyi değilse capcut iyidir. Devamı için tıklayın... Tmm teşekkürler
emreBeoa yazmış: capcut basit fena değildir davinci resolve biraz karmaşık zamanla alışılır. sistem özellikler iyi değilse capcut iyidir. Devamı için tıklayın... Tmm teşekkürler