Neler Yeni

Pc ye cay döküldü çalısıyor ama büyük bi sorunu var

Saiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abi bosver
Dediğim gibi cay şekerliydi ve çok dökülmedi ama döküldükten sonra pc, fps oyunlarında 2 kat fps kaybetti hikayeli oyunlarda alması gerekenı alıyo ama oyun çok kasıyor gibi güzüküyor bazı oyunlarda direkt fps drop yıyorum,bunun para harcamadan çözümü var mı yoksada hangi parcalar bozuk nasıl anlarım.(7500 f ve 4070 sistem)

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan b
laptop mu kasa mı ve çay döküldükten sonra kullanmaya devam etmeniz ayrı şaka gibi troll konu mu bu yoksa ciddimisiniz iki türlüde komik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Merlin
Kasayı masanın üstünde kullanmanın faydaları böyle bir şey yaşamamanız

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Dediğim gibi cay şekerliydi ve çok dökülmedi ama döküldükten sonra pc, fps oyunlarında 2 kat fps kaybetti hikayeli oyunlarda alması gerekenı alıyo ama oyun çok kasıyor gibi güzüküyor bazı oyunlarda direkt fps drop yıyorum,bunun para harcamadan çözümü var mı yoksada hangi parcalar bozuk nasıl anlarım.(7500 f ve 4070 sistem)
ben bu çay olaylarını anlamıyorum kasa kapalı değil miydi hadi kapalı değil nasıl dökülüyor anlamıyorum
bu arada sorunun kaynağı ekran kartı ile ilgili olabilir elinde başka bir ekran kartı varsa 4070 e denk deneyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Merlin
anakartınız zarar görmüş olabilir söküp dikkatlice bakın

Saiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abi bosver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayı masanın üstünde kullanmanın faydaları böyle bir şey yaşamamanız
yerim yoktu dostum nabıyım, sıvı sogutma yeri acıktı ordan girdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartınız zarar görmüş olabilir söküp dikkatlice bakın
Sanmıyorum döküleli bi 7 ay fln oldu yenisi alcaktım öyüzden yazıyorum

ben bu çay olaylarını anlamıyorum kasa kapalı değil miydi hadi kapalı değil nasıl dökülüyor anlamıyorum
bu arada sorunun kaynağı ekran kartı ile ilgili olabilir elinde başka bir ekran kartı varsa 4070 e denk deneyebilirsiniz
Yok knk başka

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Merlin

bir şey diyemem hocam o zaman da 7 ay içinde keşke bi söküp baksaydınız

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut

Yok knk başka
7 ay önce döküldü ve bakım falan yapmadınız mı

Saiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abi bosver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 ay önce döküldü ve bakım falan yapmadınız mı
yok knk,ozamanlar 2k mönitorum yoktu,hissetirmıyodu bir şey sıkıntı yoktur dedim 2k aldıktan sonra adam gibi oyantmadı bi god of war ultra da hic kasmadı bide resident evil

bir şey diyemem hocam o zaman da 7 ay içinde keşke bi söküp baksaydınız
knk benim bakarak anlıyacağım bir şey değil ztn

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
yok knk,ozamanlar 2k mönitorum yoktu,hissetirmıyodu bir şey sıkıntı yoktur dedim 2k aldıktan sonra adam gibi oyantmadı bi god of war ultra da hic kasmadı bide resident evil

knk benim bakarak anlıyacağım bir şey değil ztn
bakım yapılmadıysa performans kaybı ondan da olabilir güvenliğiniz ve iyi bir bilgisayarcıya götürün

Saiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abi bosver
bakım yapılmadıysa performans kaybı ondan da olabilir güvenliğiniz ve iyi bir bilgisayarcıya götürün
knk şöyle bir şey olamaza sana hak vercem de dökülmeden önce final fantsy oynuyodum 0 kasma donma fln döküldükten sonra acayip drop yaşamaya başladım bende neyden olduğunu çözmeye çalısıyorum ona göre alcam yenisini çalısıp

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
knk şöyle bir şey olamaza sana hak vercem de dökülmeden önce final fantsy oynuyodum 0 kasma donma fln döküldükten sonra acayip drop yaşamaya başladım bende neyden olduğunu çözmeye çalısıyorum ona göre alcam yenisini çalısıp
anakart veya ekran kartı daha çok etkilenmiştir diye düşünüyorum önce bir bilgisayarcıya baktırmakta fayda var oluru yoksa sat sonra yenisini al

Saiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abi bosver
anakart veya ekran kartı daha çok etkilenmiştir diye düşünüyorum önce bir bilgisayarcıya baktırmakta fayda var oluru yoksa sat sonra yenisini al
Knk garantisi var ama hala bakmazlar demi ama ekran kartı olması zor bi olasılık çünkü god of war kasmadı bide bu işlemcinin önü açık ya tahminimce o

Top Bottom