Pc ye format atmak

https://www.acer.com/ac/en/US/content/support-product/7964?b=1 Driverların burada.
İndireceklerin
1- Bluetooth Driver
2- Chipset Driver
3- LAN Driver
4- Wireless LAN Driver,Bunları kurman yeterli olucaktır.
Nvidia GeForce GTX1650 ekran kartın bu mu ?
Evet hocam 1650
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şimdi usb yi biçimlendirdim falan içine windows iso da kurdum. Şimdi bu Video daki adımları teker teker yaparsam format atılmış oluyor değilmi? Ve 8:58 de ne yaptığını anlamadım arkadaşlar, elimde 512gb ssd var direk onu biçimlendirip kursam olmazmı?
Hocam burayada cevap verirsen mükemmel olur

Arkadaşlar şimdi usb yi biçimlendirdim falan içine windows iso da kurdum. Şimdi bu Video daki adımları teker teker yaparsam format atılmış oluyor değilmi? Ve 8:58 de ne yaptığını anlamadım arkadaşlar, elimde 512gb ssd var direk onu biçimlendirip kursam olmazmı?

Acer Nitro AN515-54

Ve şuanda driverlerim güncel daha yeni indirdim birdaha driver yüklemeye gerek varmı hocam?
Daha güncel olsun verdiğim siteden indir :)

Format atmadan önce antivirüs sistemi yükleyip sistemini taratsan belkide formata ihtiyacın kalmayacaktır.
Evet iso dosyasını indirip rufus programı veyahut https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485 buradan iso dosyasını flash belleğe yazabileceğin programı kurabilirsin. Format işlemin bittiğin de driverlar kalacaktır.onu da buradan cevap yazarsan anakartın marka modeline göre uygun driverlarını buluruz.
Öyle yapmasına da gerek yok Media Creation Tool indirsin otomatik olarar Windows 10 isosunu fiske yazdirsin bios üzerinden diski başlatsin

Acer Nitro AN515-54

Ve şuanda driverlerim güncel daha yeni indirdim birdaha driver yüklemeye gerek varmı hocam?
Videoda bahsettiğin alana geldiğin de tüm diskleri biçimlendir ve windowsu kurmak istediğin diski seçmen yeterli olucaktır. Biçimlendirmeden önce uyarıyım yedeklerin varsa al yoksa geri dönüşü olması zor.

Format atmak daha basit
Fikrimi değiştirdim format atacağım, teşekkürler.
Videoda bahsettiğin alana geldiğin de tüm diskleri biçimlendir ve windowsu kurmak istediğin diski seçmen yeterli olucaktır. Biçimlendirmeden önce uyarıyım yedeklerin varsa al yoksa geri dönüşü olması zor.
Sağolun hocam, zaten pc yeni aldım çok fazla dosya yok ama virüs bulaştırmış olmaktan korkuyordum teşekkürler yeniden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,722
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri