Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc ye hiçbir şekilde Güc gelmiyor çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
Thermaltake smart rgb 600wat güç kaynağım var psu yu bileşenlere bağlı olmadan minik kablo ile 3 ve 4 soketlere kabloyu baglayıp psu yu çalistiriyorum fakat bilesenler bagli iken kasa hic calismiyor sebebi ne olabilir? Anakart (Gigabyte b450m s2h)

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kasadaki power düğmesinin kablolamasında bir problem olabilir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Power soketinin girdigi yere tornavida dokandırıyorum gende çalışmıyor anakartta problem olabilecegini dusunuyorum
Olabilir belki ama başka neyden kaynaklanıyor olabileceğini iyice araştır. Belki basit bir hatadır.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
kısa devre olabilir parçaları söküp anakartın altına statik poşet veya kutu koyup uzay sistem deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kısa devre olabilir parçaları söküp anakartın altına statik poşet veya kutu koyup uzay sistem deneyin
Yok hocam yok olmuyor hic cozum bulamadım ama kasada statik elektrik olsa hic calişmamazlık yapar mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasadaki power düğmesinin kablolamasında bir problem olabilir.
Zamanında multi metre ile ölçtüm elektrik geliyor oraya ama hicbir tepki yok pc de power da çalısıyor onu fark ettim.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Yok hocam yok olmuyor hic cozum bulamadım ama kasada statik elektrik olsa hic calişmamazlık yapar mı acaba ?

Zamanında multi metre ile ölçtüm elektrik geliyor oraya ama hicbir tepki yok pc de power da çalısıyor onu fark ettim.
oluyor hocam zamanında ben de yaşadım anakart bi yerden kasa ile temas ediyordu tuşa bastığımda tepki vermiyordu
bileşenler nedir bu arada

ramleri tek tek denediniz mi ayrıca ekran kartından da olabilir tek tek test etmek gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oluyor hocam zamanında ben de yaşadım anakart bi yerden kasa ile temas ediyordu tuşa bastığımda tepki vermiyordu
bileşenler nedir bu arada

ramleri tek tek denediniz mi ayrıca ekran kartından da olabilir tek tek test etmek gerek
R5 2600x msı gtx 1660 6gb ventus xs corsair vangace 8+8 3000mhz ram var ekran kartı ile islemciyi bugün aksam test edicem hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,994
Üyeler
164,939
Son üye
muhtar63