Pc ye Nasıl Dizi İndirebilirim?

qweas

80+
Reaksiyon skoru
0
dizi indirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim önceden ıdm ile indiriyordum şimdi deneme sürem bittiği için onu da kullanamıyorum başka yol var mıdır?

antDM kullan

dizi indirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim önceden ıdm ile indiriyordum şimdi deneme sürem bittiği için onu da kullanamıyorum başka yol var mıdır?

Tabii ki başka yolu var: Hemen gidip 25 dolar verip lisans satın alarak dijital dünyanın dürüst ve örnek vatandaşı olabilirsin. Kim internetten bedava bir şeyler indirmek için crackli IDM kullanıp korsanlığın dibine vurur ki? Biz hepimiz faturamızı ödüyoruz burada.

nasıl kullanılıyor az önce bir bölüm indirmeyi denedim olmadı 123kblık bişey indirdi basınca geri siteye atıyor
kayıt defter girdi temizleyicisi var her ay baştan başlatıyorum ben ,cracke gerek yok

hocam zaten diziyi kaçak indiriyorsun idm kaçak kullanmakta mı sorun oldu anlamadım ki sil tekrar kur kullanmaya devam et

Tabii ki başka yolu var: Hemen gidip 25 dolar verip lisans satın alarak dijital dünyanın dürüst ve örnek vatandaşı olabilirsin. Kim internetten bedava bir şeyler indirmek için crackli IDM kullanıp korsanlığın dibine vurur ki? Biz hepimiz faturamızı ödüyoruz burada.
tamam en dürüst insan sen oldun seni tebrik ediyorum

Idm için bir zıp dosyası vardi onu açınca deneme süresini baştan baslatiyordu onu yotubeda bulabilirsin. Ya da hangi diziyi izlemek istiyorsan kaçak sitelerden arat elbet bir tanesinde indirme seçeneği oluyor tek tek bolumleri indirebilirsin. Yandex kullanmanı öneririm google bu tür kaçak göçek siteleri göstermiyor fazla

30 gün beleş IDM bittiyse idm trial resete bi bak ne kadar güvenilir bilmiyorum.
o olmazsa alternatifi Free dowloand manager vardı.

Geri