Ahmetkemalx
80+

- Reaksiyon skoru
 - 7

Storage kısmına girip fotoğraf atar mısın?anakartı işlemciyi ve rami değiştirdim ssd de Windows kuruluydu şuan pc yi açtığımda direk bios ekranına atiyo yeni Windows mu kurmam lazım?
Storage kısmına girip fotoğraf atar mısın?
Storage kısmına girip fotoğraf atar mısın?
hala açılmıyo format atmam mi lazım![]()
ssd ve harddisk disabled di enabled yaptim
Storage kısmına girip fotoğraf atar mısın
Sorunun bunla alakası yok. F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra sol taraftaki Settings butonuna tıkla. Gelen ekranda Advanced sekmesine tıkla. Oradan Windows OS Configuration yazana gir. Girdikten sonra CSM+UEFI yazana tıkla. Ondan sonra kaydedip çık.Alıntıyı görüntüle
ssd ve harddisk disabled di enabled yaptim
Sorunun bunla alakası yok. F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra sol taraftaki Settings butonuna tıkla. Gelen ekranda Advanced sekmesine tıkla. Oradan Windows OS Configuration yazana gir. Girdikten sonra CSM+UEFI yazana tıkla. Ondan sonra kaydedip çık.
BIOS CSM/UEFI Mode yazan yeri CSM yap (CSM+UEFI varsa onu yap) sonra kaydedip çık.Alıntıyı görüntüle
Windows os configuration çıkmıyo
BIOS CSM/UEFI Mode yazan yeri CSM yap (CSM+UEFI varsa onu yap) sonra kaydedip çık.
BIOS CSM/UEFI Mode yazan yeri CSM yap (CSM+UEFI varsa onu yap) sonra kaydedip çık.
eyvallah açıldıBIOS CSM/UEFI Mode yazan yeri CSM yap (CSM+UEFI varsa onu yap) sonra kaydedip çık.
Önemli değil hocam. Açılmamasının sebebi Windows'u UEFI olarak kurmadığın içindi hocam.eyvallah açıldı
çok teşekkür ederim.İyi gunlerÖnemli değil hocam. Açılmamasının sebebi Windows'u UEFI olarak kurmadığın içindi hocam.
kardeşim senden allah bınlerce kez razı olsun biosu guncelledım sorun ssdyı okumadı sıstem 4 saattir ugrastım vallaha yapamadım cıldırmak uzereydım sendne allah bınlerce kez razı olsun gecenın su saatınde mutlu ettınBIOS CSM/UEFI Mode yazan yeri CSM yap (CSM+UEFI varsa onu yap) sonra kaydedip çık.