Bilgisayarı kapatınca işlemci nasıl hala çalışıyor hocam anlamadım. Türkiyede asgari ücretle çalışan işçimi bu mesaiye kalsınSizce sorun olurmu veya öneri varmı akım korumalı prizde zaten ama işlemci gereksiz çalışıyor tilt ediyor.
Evet çalışıyor görev yöneticisinden bakarsanız kapalı durmasına rağmen 16 saattir çaliştığını görebilirsinizBilgisayarı kapatınca işlemci nasıl hala çalışıyor hocam anlamadım. Türkiyede asgari ücretle çalışan işçimi bu mesaiye kalsın
Bende 16 diEvet çalışıyor görev yöneticisinden bakarsanız kapalı durmasına rağmen 16 saattir çaliştığını görebilirsiniz
Ama zaten hızlı hocam aynı hızda açılıyırHızlı başlatma ayarı mi ne vardı ondan dolayı o ayar açıkken bilgisayar çok az güç tüketerek hala calisiyodu hızlı başlaması için
Hocam onun çalışmakla alakası yok. Komada gibi düşünebilirsin kapalı ama içinde voltajlar hala var. Bilgisayarı hızlı başlatmak öyle. Fazladan akım veya dalgalanmadan hasar almaz ama bu psunuzun kalitesine de bağlı. Akım korumalı prizler genelde hikaye oluyor yeterli korumayı sağlıyamıyor. En Mantıklısı ups kullanmak. Hem akım koruması görevi hemde elektrik kesildiğinde sistem çalışmaya devam eder.Evet çalışıyor görev yöneticisinden bakarsanız kapalı durmasına rağmen 16 saattir çaliştığını görebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 16 di
Hocam samsung 970 Evo plus ım var bir zahmet hızlı açılsınHocam onun çalışmakla alakası yok. Komada gibi düşünebilirsin kapalı ama içinde voltajlar hala var. Bilgisayarı hızlı başlatmak öyle. Fazladan akım veya dalgalanmadan hasar almaz ama bu psunuzun kalitesine de bağlı. Akım korumalı prizler genelde hikaye oluyor yeterli korumayı sağlıyamıyor. En Mantıklısı ups kullanmak. Hem akım koruması görevi hemde elektrik kesildiğinde sistem çalışmaya devam eder.
Anlıyorum hocam yapacağim bunlarıİşlemci Çalışma Zamanı Nasıl Sıfırlanır ?
Görev Yöneticisinde Açık olan " Çalışma Zamanı " nasıl sıfırlanır ?uzmanim.net
Buradaki adımları takip edersen dediğin şekilde olmaz işlemci pc yi her açtığında yeniden başlar ve çalışma zamanı 0 dan başlar. Psu gücünü kapatmanı önermem çünkü bios güncel saat ve tarihini korumak için ufak da olsa bir güç almak zorunda eğer sen kasadaki tüm elektiriği kesersen bios pilinden kullanır ve bios pilin kısa zamanda tükenir bunun içinde değiştirmen gerekir.