Çözüldü✓ Pc aniden kapanıp açıldı

LiniX

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar yeni pc aldım kurdum fişleri prize taktım monitör güç fişini takarken kıvılcım çıktı sonra pc yi açtım 5sn sonra kapanıp tekrardan açıldı sonra sorun olmadı windows kurdum sıkıntı çıkmadı sonra kıvılcım çıkan adaptör ısınmıştı bende akım korumalı priz alıp öyle çalıştırcam sizce ilk açıldığında kapanma sebebi kıvılcım mıdır ve pc ye zarar vermiş midir

Sorun olmaz diye düşünüyorum

Arkadaşlar yeni pc aldım kurdum fişleri prize taktım monitör güç fişini takarken kıvılcım çıktı sonra pc yi açtım 5sn sonra kapanıp tekrardan açıldı sonra sorun olmadı windows kurdum sıkıntı çıkmadı sonra kıvılcım çıkan adaptör ısınmıştı bende akım korumalı priz alıp öyle çalıştırcam sizce ilk açıldığında kapanma sebebi kıvılcım mıdır ve pc ye zarar vermiş midir
şuan çalışıyorsa kurcalama kullanmaya başla

İlk açılışta donanım parçalarını tanımaya çalışmış olabilir. Monitörden koku gelmiyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,137
Üyeler
194,854
Son üye
Zenroin
Geri