gerek yok geceleyin elektrik gidip gelmesi veya yıldırım düşmesi gibi nedenlerden yanmasından korkuyorsan fişini çeksen yeterli.basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
Bağlı olduğu prizden çekmek daha rahat olur .Eğer priz olmuyorsa dediğiniz gibi psu düğmesinden kapatmakta doğru bir işlem .basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil sunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
Hocam peki PC yi windowstan kapatmak yerine direk kasanın tuşundan shut down yapmak sorun yaratır mı? Sürekli bu şekilde yapmak yani.Bağlı olduğu prizden çekmek daha rahat olur .Eğer priz olmuyorsa dediğiniz gibi psu düğmesinden kapatmakta doğru bir işlem .
Evin sigortasını neden indirmiyorsunuz hocam çok tehlikeli.basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
0.5 sn basıp windowsun kapatılıyor yazısı yazmasını bekleyerek sorun olmaz ama basılı tutup direkt kapatma yaparrsan sorun olur .Hocam peki PC yi windowstan kapatmak yerine direk kasanın tuşundan shut down yapmak sorun yaratır mı?
Tuştan kapatırken komple fan dahil sistemin dönmesini bkliyorum öyle elimi çekiyorum tuştan0.5 sn basıp windowsun kapatılıyor yazısı yazmasını bekleyerek sorun olmaz ama basılı tutup direkt kapatma yaparrsan sorun olur .
Birkere baş sadece basilli tutmaTuştan kapatırken komple fan dahil sistemin dönmesini bkliyorum öyle elimi çekiyorum tuştan