Neler Yeni

Pc yi kapattiktan sonra psudan kapatmak

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
sss sss
basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Burak
Kapattıktan sonra gerek yok hocam bence.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,798
İsim
efe araci
basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
gerek yok geceleyin elektrik gidip gelmesi veya yıldırım düşmesi gibi nedenlerden yanmasından korkuyorsan fişini çeksen yeterli.

Aykut D.

80+ Gold
basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil sunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
Bağlı olduğu prizden çekmek daha rahat olur .Eğer priz olmuyorsa dediğiniz gibi psu düğmesinden kapatmakta doğru bir işlem .

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Burak
Bağlı olduğu prizden çekmek daha rahat olur .Eğer priz olmuyorsa dediğiniz gibi psu düğmesinden kapatmakta doğru bir işlem .
Hocam peki PC yi windowstan kapatmak yerine direk kasanın tuşundan shut down yapmak sorun yaratır mı? Sürekli bu şekilde yapmak yani.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam peki PC yi windowstan kapatmak yerine direk kasanın tuşundan shut down yapmak sorun yaratır mı?
0.5 sn basıp windowsun kapatılıyor yazısı yazmasını bekleyerek sorun olmaz ama basılı tutup direkt kapatma yaparrsan sorun olur .

Bünyamina

80+ Platinum
Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapmalısın. Hiç fark etmez.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Burak
0.5 sn basıp windowsun kapatılıyor yazısı yazmasını bekleyerek sorun olmaz ama basılı tutup direkt kapatma yaparrsan sorun olur .
Tuştan kapatırken komple fan dahil sistemin dönmesini bkliyorum öyle elimi çekiyorum tuştan

Aykut D.

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,069
Üyeler
171,305
Son üye
AAAAAAAAA
Top Bottom