Yardım Pc yi psu düğmesinden kapatmak

Reaksiyon skoru
7
Arkadaslar direk konuya gireyim bilgisayarda forza horizon 4 oynuyordum çayı mouspadin yanina koymuştum elime mouseyi alırken çay doküldü bilgisayar masanın altindaydı bende bilgisayara çay gelmesin diye psu şalterinden pc yi kapadım bilgisayarın içine allahtan çay gelmedi ama kablolara geldi bütün kabloları kuruladım güzelce sildim bilgisayarın içine de baktım içi tozluydu çay filan hiçbişey yoktu tertemizdi ama kabloları taktığımda psu ye güç geliyor anakart ışıkları yaniyordu başlatma tuşuna basıyorum açılmıyodu sadece 1 kez açıldı ama hemen kapandı ne yapmam gerek ?

Arkadaslar direk konuya gireyim bilgisayarda forza horizon 4 oynuyordum çayı mouspadin yanina koymuştum elime mouseyi alırken çay doküldü bilgisayar masanın altindaydı bende bilgisayara çay gelmesin diye psu şalterinden pc yi kapadım bilgisayarın içine allahtan çay gelmedi ama kablolara geldi bütün kabloları kuruladım güzelce sildim bilgisayarın içine de baktım içi tozluydu çay filan hiçbişey yoktu tertemizdi ama kabloları taktığımda psu ye güç geliyor anakart ışıkları yaniyordu başlatma tuşuna basıyorum açılmıyodu sadece 1 kez açıldı ama hemen kapandı ne yapmam gerek ?
Kabloları kontrol et, çıkıklık vs. var mı bir bak.

Kabloları kontrol et, çıkıklık vs. var mı bir bak.
Hepsine baktım, sıkıntı yoktu ama kabloların ucuna su gelmişti onlarıda sildim öyle taktim psu kendini korumaya almış olabilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisyar özellikleri
İntel i5 9400f
Asus prime b365m-k
Asus radeon rx550 2 gb (phoneix)
Wd green 240 gb sata ssd
Hyperx 8gb ddr4 2666mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisyar özellikleri
İntel i5 9400f
Asus prime b365m-k
Asus radeon rx550 2 gb (phoneix)