ısıtmayı 1 e çekip soğuk kullanıyorsan sıkıntı yok. çokta yakın tutma onun dışında sıkıntı olmazkasanın içini saç kurutma makinesi ile temizliyorum tozlardan bu şekilde pc ye zarar gelir mi ?
Saç kurutma makinesi pek de işe yaramıyor.kasanın içini saç kurutma makinesi ile temizliyorum tozlardan bu şekilde pc ye zarar gelir mi ?
Nasıl Yaramıyor Bir Üfürüyor İçindeki Bütün Tozları Atıyor Kasanın, Motor Gücü Güçlü Bir Şey İş Görür.Saç kurutma makinesi pek de işe yaramıyor.
İnce Yerlere Etki Etmiyor. Mesela Fan Aralarına PSU'nun Arasına Falan Pek Etki Etmiyor.Nasıl Yaramıyor Bir Üfürüyor İçindeki Bütün Tozları Atıyor Kasanın, Motor Gücü Güçlü Bir Şey İş Görür.
Dostum Ben'de Saç Kurutma Makinesiyle Temizliyorum Tertemiz Oluyo Tek Şart Soğuk Hava Modun'da Tut Diğer Türlü Zararlı.kasanın içini saç kurutma makinesi ile temizliyorum tozlardan bu şekilde pc ye zarar gelir mi ?
Benim Makinenin İnce Bir Ucu'da Var Havayı Sıkıştırıp Tek Yönde Veriyor Tek Toz Bırakmıyor İçin'de Ama Her Makine Aynı Değil Çoğu Dediğin Sorunu Yapabilir Ama Bendeki İş Görüyor Ekstra Hava Üfürücü Almaya İhtiyaç Duymadım Tozların'da Çok Birikip Yapışmasına İzin Vermiyorum 3 Ayda Bir Temizliyorum.İnce Yerlere Etki Etmiyor. Mesela Fan Aralarına PSU'nun Arasına Falan Pek Etki Etmiyor.