Neler Yeni

PC yi saç kurutma makinesiyle temizlemek doğru mu

neves

80+
Reaksiyon skoru
113
kasanın içini saç kurutma makinesi ile temizliyorum tozlardan bu şekilde pc ye zarar gelir mi ?

kasanın içini saç kurutma makinesi ile temizliyorum tozlardan bu şekilde pc ye zarar gelir mi ?
ısıtmayı 1 e çekip soğuk kullanıyorsan sıkıntı yok. çokta yakın tutma onun dışında sıkıntı olmaz

Nasıl Yaramıyor Bir Üfürüyor İçindeki Bütün Tozları Atıyor Kasanın, Motor Gücü Güçlü Bir Şey İş Görür.
İnce Yerlere Etki Etmiyor. Mesela Fan Aralarına PSU'nun Arasına Falan Pek Etki Etmiyor.

Dostum Ben'de Saç Kurutma Makinesiyle Temizliyorum Tertemiz Oluyo Tek Şart Soğuk Hava Modun'da Tut Diğer Türlü Zararlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce Yerlere Etki Etmiyor. Mesela Fan Aralarına PSU'nun Arasına Falan Pek Etki Etmiyor.
Benim Makinenin İnce Bir Ucu'da Var Havayı Sıkıştırıp Tek Yönde Veriyor Tek Toz Bırakmıyor İçin'de Ama Her Makine Aynı Değil Çoğu Dediğin Sorunu Yapabilir Ama Bendeki İş Görüyor Ekstra Hava Üfürücü Almaya İhtiyaç Duymadım Tozların'da Çok Birikip Yapışmasına İzin Vermiyorum 3 Ayda Bir Temizliyorum.

İyi düşürdünüz aklıma akşam bi temizlik yapayım bende.

Süpürge makinesi de olabilir. Ancak değişik başlıklı olanlardan olsa daha iyi olur. La bu arada bende 1 yıldır temizlemedim kasayı onu da temizleyeyim. Şimdi geldi aklıma. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,401
Üyeler
173,370
Son üye
crapsie
Geri