Neler Yeni

Pc Yükseltme Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Samet ARIKAN
Önce kendi sistemimi yazacağım ona göre yükseltme önerileri almam gerekiyor. Yarın sipariş vereceğim önerilerinize link de eklerseniz çok sevinirim.

Kendi sistemim; Evkur'dan alındı hazır sistem olarak Ram ve Ekran Kartı markası yok.
MSI H510M Pro-E anakart
İntel İ5 11400F İşlemci
Nvidia 1650 Ekran Kartı
Samsung 16 GB 3200 MHz Ram Tek modül
650w PSU
Hi-Level 500 GB SSD
Toshiba 1 TB HDD
Toshiba 320 GB HDD

bu sistemde anakart değiştirmek istiyorum m.2 girişi olmadığı için Anakart önerisi de istiyorum
m.2 SSD alacağım anakartı değiştirince 1 TB M.2 önerisi de istiyorum

işlemci değiştirmek istemiyorum şimdilik idare ediyor

ekran kartı olarak arkadaşımdan 3060 yada rx6600 alacağım ikisinden hangisini almalıyım sizce

Ram olarak elimdekini satıp GSKİLL RİPJAWS V 2x16 GB toplam 32 GB 3600 MHz ram alacağım 2li modül daha iyi olacağını düşündüğüm için

PSU değiştirmeyi düşünmüyorum 3060 da alsam rx6600 de alsam yeterli gelecektir diye düşünüyorum

Önerilerini Fiyata göre önerirseniz sevinirim ram ve ekran kartı zaten alacağım fiyatları belli fakat anakart ve m2 için ne alsam bilemiyorum
yenilediğim ekipmanları da satacağım sizce anakart ram ve ekran kartını ne kadara satmalıyım

sistemi Yayınlarda ve oyunlarda kullanmak için güncelliyorum en azından yaza kadar beni üzmeden idare edebilmesi için bu şekilde güncellemeyi düşünüyorum extra önerileriniz olursa da incelemek isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Samet ARIKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci de eski. Anakart değiştirmek istiyorsan kasayı komple satıp DDR5 yeni bir sisteme geçmen mantıklı olur.
Evet muhtemelen söylediğin çok daha mantıklı olacaktır fakat yaza girerken 4070 ti yada 4080 ve 7950x3d li bir sistem toplamayı düşünüyorum sıfırdan şimdilik sadece idare edecek şekilde bir sistem toplamak istiyorum ve şuan toparlayacağım eksikler ile hazırladığım sistemi de extra Capturecard alarak yayınlarımda yayın PC si olarak kullanmayı düşünüyorum o zaman bu sistem yayın pc si olarak yeterli gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom