Hocam valla ben sorunu göremedim bu fps droplar sadece Cyberpunkda mı oluyorAlıntıyı görüntüle
diğer testi kuramadım
Hocam bence çakın formatı ben çözemedim bu fps dropları anlamsız şekilde bir darboğaz varçoğu oyunda oluyor
Hocam ryzen 5 7600 _powercolr 7900gre li bi sistemin furmark degerlerı assagı yukarı ne olmalıdır , bıraz konudan bagımsız amaHocam bence çakın formatı ben çözemedim bu fps dropları anlamsız şekilde bir darboğaz var
bahsettıgımz işlemcinin farkında mısın hocamİşlemcinin çekirdek sayısı oyuna yetmiyor. Arka planda çalışan açık programları kapatman lazım.
Oyundan video atmış. İşlemcinin yüzde kaç kullandığını gözümüzle görüyoruz ki söylüyorum bişeyler.bahsettıgımz işlemcinin farkında mısın hocam
hocam ekran kartı kullanmıyor sistem yoksa bende genellikle kaparım arka plandaki uygulamalarıİşlemcinin çekirdek sayısı oyuna yetmiyor. Arka planda çalışan açık programları kapatman lazım.
Ekran kartı sürücün güncel mi genel olarak bütün driverları kontrol et.hocam ekran kartı kullanmıyor sistem yoksa bende genellikle kaparım arka plandaki uygulamaları
Ddu ile migüncel hatta silip yükledim