FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
Benim aklıma gelenler bu kadar.Evet en üsttekini yaptımYapmam gereken başka bir şey var mı acaba?
Benim aklıma gelenler bu kadar.Evet en üsttekini yaptımYapmam gereken başka bir şey var mı acaba?
Anladım, nihai performans ile dengelinin arasındaki fark nedir acaba merakımdan soruyorum daBenim aklıma gelenler bu kadar.
Olabilir.Anladım, nihai performans ile dengelinin arasındaki fark nedir acaba merakımdan soruyorum da
Post automatically merged:
Birde ssd'min yazma hızı düşük. Ne yapmalıyım?
Aaaa ne hatırladım, ben 2 hafta önce Msı Afterburnerdan OC yapmıştım ekran kartına. Acaba o yüzden olabilir mi bu sorun?
@FightForHonor
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve bu sorunu hiç bir yerde bulamadım ya. Ne lanet bir durum. Sinirlerim bozuldu gerçekten yaOlabilir.
Oc yaptım diyordun sıfırladın mı?Ya hala sorunum düzelmedi :|
Yine aynı o kadar şey denedik ya
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve bu sorunu hiç bir yerde bulamadım ya. Ne lanet bir durum. Sinirlerim bozuldu gerçekten ya
Evet sıfırladım onu yine aynı.Oc yaptım diyordun sıfırladın mı?
Gerçekten garip dediğim gibi ilk defa mavi ekran yüzünden bu sorunları yaşayan birisini görüyorum şuana kadar hiç yaşamadım.Format falan atsam düzelir mi acaba. Format atmakda istemiyorum o kadar uygulamam var hepsi silinecek
Evet sıfırladım onu yine aynı.
Virüs taraması yaptın mı?Format falan atsam düzelir mi acaba. Format atmakda istemiyorum o kadar uygulamam var hepsi silinecek
Evet sıfırladım onu yine aynı.
Öyle değişik bir sorun ki google a ne yazacağımı bile bilmiyorum
Mavi ekran yüzünden olmayadabilir ama ondan sonra oldu. Gerçekten anlamış değilim. Ve ben ses açmaya çalışırken sol üste ses yeri gelmeden ki sürede sanki pc kasıyor gibi google falan zor açılıyor normala göre.Gerçekten garip dediğim gibi ilk defa mavi ekran yüzünden bu sorunları yaşayan birisini görüyorum şuana kadar hiç yaşamadım.
Virüs taraması yapar mısın bi.Mavi ekran yüzünden olmayadabilir ama ondan sonra oldu. Gerçekten anlamış değilim. Ve ben ses açmaya çalışırken sol üste ses yeri gelmeden ki sürede sanki pc kasıyor gibi google falan zor açılıyor normala göre.
Virüs taramasını mavi ekran verdiği gün sizin demenizle 2 ayrı uygulamadan yaptım. Malwarebytes ve Kasperskyden 2 sindede sorun çıkmadıGerçekten garip dediğim gibi ilk defa mavi ekran yüzünden bu sorunları yaşayan birisini görüyorum şuana kadar hiç yaşamadım.
Virüs taraması yaptın mı?
Şimdi tekrar yapayımVirüs taraması yapar mısın bi.
Peki sisteme korsan bir yazılım yüklediniz mi?Virüs taramasını mavi ekran verdiği gün sizin demenizle 2 ayrı uygulamadan yaptım. Malwarebytes ve Kasperskyden 2 sindede sorun çıkmadı
Şimdi tekrar yapayım
Wallpaper engine indirmiştim sadecePeki sisteme korsan bir yazılım yüklediniz mi?
Onu kaldır.Wallpaper engine indirmiştim sadece