PC'de Ekran Kaydı için program önerisi

KrySafe

80+
Reaksiyon skoru
6
Bilgisayarımda ekran kaydı almak istiyorum ancak kullanacak bir program bulamadım. Siz ne tavsiye edersiniz. Sistemimde Navidia GTX 1050 2G ekran kartı bulunmaktadır. Bir başka konuda nvidia'nın kendi ekran kayıt programı olduğu gibisinden bir şey gördüm gibi hatırlıyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Eğer öyle bir şey varsa ismi nedir nasıl kullanabilirim ?

Bilgisayarımda ekran kaydı almak istiyorum ancak kullanacak bir program bulamadım. Siz ne tavsiye edersiniz. Sistemimde Navidia GTX 1050 2G ekran kartı bulunmaktadır. Bir başka konuda nvidia'nın kendi ekran kayıt programı olduğu gibisinden bir şey gördüm gibi hatırlıyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Eğer öyle bir şey varsa ismi nedir nasıl kullanabilirim ?
nvida ekran kartın varsa expreience iyi kullanması kolay

Kaydı genellikle oyunlar için kullanacağım bu yüzden kayıttaki fps durumu da önemli.

OBS kullanabilirsin hem yayın hem kayıt açısından mükemmel ve fps'yi çok etkilemez.

nvidia ekran kartın varsa kendi programı var fps düşüşü yaşatmadan çekersin

BENCE BANDİCAM 2 YIL FELEN 64 MB LİK Bİ EKRAN KARTIYLA MİNECRAFT OYNADIM FPSDE Bİ OYNAMA VİDEO CEKTİGİM HALDE OLMADI TAVSİYEM BU :)

BENCE BANDİCAM 2 YIL FELEN 64 MB LİK Bİ EKRAN KARTIYLA MİNECRAFT OYNADIM FPSDE Bİ OYNAMA VİDEO CEKTİGİM HALDE OLMADI TAVSİYEM BU :)
Rainbow Six Siege oynarken denemiştim onu bende fps düşüşü yaşattı 30 fps'in altında kaydetti

Geforce Experience iyidir.
Geforce Experience.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,995
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri