Bulur ama kaldırmasına garanti veremembu malwerebytes her vırusu bulur degılmı
tarama yaptım hıcbırsey bulmadı bırsey yok anlamına gelıyor degılmıtam tarama yapmayı unutma. Ayrıca çok tırsak birisiysen ilk taramadan sonra bilgisayarı güvenli moda alıp orada da taramayı dene.Şahsen güvenli modda taramanın daha op olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaspersky internete bağlı olmadığında tarama yapmıyor olabileceğinden malwarebytes ile denemen daha iyi.
güvenli modda ve tam tarama yaptıysan sorun yoktur demek. Bir de tarat sil mantığıyla hitman pro yükleyip tarat kesin sonucu görmüş oluruz.tarama yaptım hıcbırsey bulmadı bırsey yok anlamına gelıyor degılmı
gezginlerde virüsmü var lakanka bilindik yer dediğin yerler gezginler vs değil di mi
dolu diyenler var da bilmiyorum ben üç beş şey indirdim başıma bir şey gelmedi ama bir yakın arkadaşım devamlı virüslü olduğunu söylüyor.gezginlerde virüsmü var la
güvenilir değil.gezginlerde virüsmü var la
ciddimisiniz la abim eskiden hep ordan oyun indirirdi şimdi virüsmü yiyoduk o zamanlardolu diyenler var da bilmiyorum ben üç beş şey indirdim başıma bir şey gelmedi.
Ya bazı siteler her zaman virüslü olmayabilir bunun gibi. Sonuçta bir şirket değil official bir şeyi yok. Önceden güvenilir bir sitedir son zamanlarda virüslü bir şeyler içeriyordur olabilir böyle şeyler. Yani resmi bir yerin çalışanları sağlam bir bilgisayarın içine mining programı yüklemişlerdi öyle bir mevzu vardı.ciddimisiniz la abim eskiden hep ordan oyun indirirdi şimdi virüsmü yiyoduk o zamanlar
evet yok sanırım bende bı bılgısayarcı arkadasıma sordum onunda basına gelmıs wın defender oyle algılarmıs herseyı aradagüvenli modda ve tam tarama yaptıysan sorun yoktur demek. Bir de tarat sil mantığıyla hitman pro yükleyip tarat kesin sonucu görmüş oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı sorunu arkadaşım da yaşamış merak etme virüs yok sanırım.
neyse ya pc ni kotrol etmiş oldun .Devet yok sanırım bende bı bılgısayarcı arkadasıma sordum onunda basına gelmıs wın defender oyle algılarmıs herseyı arada
Opera GX'in dosyalarını karantiya alıyor sürekli tuhaf.bır tane daha buldu aynı sekılde Alıntıyı görüntüle