Yardım Pcde mikrofondan sadece cızırtı geliyor (yardım edicek yokmu)

Unknown7

80+
Reaksiyon skoru
54
yeni sistem topladım kasada kulaklık girişlerine takınca sorun olmuyor ses geliyor mikrofona takınca karşıya ses gittmiyor ses kaydı alıncada ful cızırtı gidiyor realtekde filan görülüyor ayarlanıyor
2 farklı kulaklıkda denedim sorun aynı yardım ederseniz sevinirim

yeni sistem topladım kasada kulaklık girişlerine takınca sorun olmuyor ses geliyor mikrofona takınca karşıya ses gittmiyor ses kaydı alıncada ful cızırtı gidiyor realtekde filan görülüyor ayarlanıyor
2 farklı kulaklıkda denedim sorun aynı yardım ederseniz sevinirim
Realtek sürücüsünü güncelle. Ses ayarlarından mikrofonun aktif olup olmadığını kontrol et.

Realtek sürücüsünü güncelle. Ses ayarlarından mikrofonun aktif olup olmadığını kontrol et.
realteki kaldırıp tekrar yükledim zaten nerden bakabilirim güncelleme varmı diye mikrofonu kasa görüyor ayarda yapılıyor ses azalt arttır filanda oluyor ama sadece cızırtı azalıp artıyor çözemedim

usb li kulaklık denedim sorunsuz mikrofon ve kulaklık çalıştı
ama kabloluda dediğim gibi kulaklık sorunsuz ama mikrofonu görse ayarlansada ses gitmiyor karşıya

Kulaklığın tek girişli değil de hoparlör ve mikrofon olmak üzere iki girişliyse belki kasanın mikrofon girişinde problem olabilir.

Kulaklığın tek girişli değil de hoparlör ve mikrofon olmak üzere iki girişliyse belki kasanın mikrofon girişinde problem olabilir.
qcy h3 kablosuz bluetooth luyu kablo ile denedim + 2li ayrılan ile kulaklık çalışıyor mikrofon yok
kablolu kulaklık vardı 2ye ayrılan ondada aynı durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa için bluetooth usb alsam çalışırmı qcy h3

kimsemi yok yardım edicek

qcy h3 kablosuz bluetooth luyu kablo ile denedim + 2li ayrılan ile kulaklık çalışıyor mikrofon yok
kablolu kulaklık vardı 2ye ayrılan ondada aynı durum

kasa için bluetooth usb alsam çalışırmı qcy h3

kimsemi yok yardım edicek
Jak'dan USB çevirici alırsan çözülebilir.

Jak'dan USB çevirici alırsan çözülebilir.
hocam direk bluetooth usb alsamda düzelmezmi kablosuz usb ile farklı bi kulaklıkta sorun yoktu

ilerde zaten daha pahalı bi kulaklık almayı düşünüyorum kablosuz

Geri